Results 1 to 7 of 7

Thread: Scrolling issues in AMP?

  1. #1
    Low Bitrate crimsonaudio's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    73

    Scrolling issues in AMP?

    I've loaded AMP onto three different Macs and run in to the same issue over and over - when I get to the actual artist list, I can scroll down with the side nav bar, but the artist lists does not update - I can't actually see all my artists to choose what I listen to, I only get the first 6 or so. I've searched around here and can't find anyone else having this issue. Running AMP 1.4 on Leopard here, anyone else have this issue or know of a work-around?

  2. #2
    Low Bitrate mr2mac's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    South East London
    Posts
    105
    Not 100% but i thought AMP will not work with Leopard.




    nick

  3. #3
    Low Bitrate crimsonaudio's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    73
    Quote Originally Posted by mr2mac View Post
    Not 100% but i thought AMP will not work with Leopard.
    Crap, I think you nailed it - I just tested it on my last remaining Tiger machine and it worked fine.

    Dangit.

    This means neither of the 'Mac-looking' front ends are Leopard compatible. Color me bummed.

  4. #4
    Variable Bitrate NeonDev's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    431
    you could always come to the dark side

    seriously tho. is it just the scrolling that is broke in leopard? can't somebody just fix it? also i thought there was a newer version of amp than 1.4...
    check us out at: www.neonboombox.com

  5. #5
    Low Bitrate crimsonaudio's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    73
    Quote Originally Posted by NeonDev View Post
    you could always come to the dark side
    I'd love too, but it doesn't look Mac enough for me...

    seriously tho. is it just the scrolling that is broke in leopard? can't somebody just fix it? also i thought there was a newer version of amp than 1.4...
    There's 2.0, but it's pretty buggy. I just installed Tiger on the Mini this afternoon, so AMP should work fine, and quite frankly, I think it's just about perfect!

  6. #6
    Low Bitrate crimsonaudio's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    73
    Quote Originally Posted by mr2mac View Post
    Not 100% but i thought AMP will not work with Leopard.
    You are a genius! I installed Tiger (no easy task considering it shipped with Leopard) and now everything works perfectly.

    I rather like AMP!

  7. #7
    Low Bitrate
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    98
    I can also confirm these problems. I may have a look at the source code here soon to see if I can figure out what the problem is. My carputer has been in shambles for some time, though.

Similar Threads

  1. Replies: 38
    Last Post: 11-30-2010, 06:04 AM
  2. Engine Noise due to ground loop or amp?
    By matt11601 in forum Car Audio
    Replies: 30
    Last Post: 08-26-2009, 09:38 PM
  3. Amp running hot...??
    By Emerica2843 in forum General Hardware Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 02-08-2006, 06:40 PM
  4. Amp running hot...??
    By Emerica2843 in forum Car Audio
    Replies: 6
    Last Post: 01-29-2006, 08:29 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •