Page 42 of 85 FirstFirst ... 323334353637383940414243444546474849505152 ... LastLast
Results 411 to 420 of 841

Thread: AMP v1.0 Worklog

  1. #411
    Newbie Endon's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Ottawa, ON
    Posts
    18
    I'd love it if you made #3 an option that we could choose in the preferences or something.

    I know that I personally have several albums I listen to that have a variety of artists. I want to listen to the album itself, so I've had to create playlists for these albums.

  2. #412
    Variable Bitrate
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    262
    I agree!

  3. #413
    AMP Creator aychamo's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    505
    Hey guys

    I just wanted to show you what I've been working on. I know I haven't released a version of AMP in a while.. I've been working on a lot of different areas of AMP, ie, quicker importers, XML imports, better graphic routines for grabbing the album art, etc. Also this utility module, and a plugin manager.

    I'm posting some screenshots of the "disk utility" module from AMP. It's fully functional as of now. I may go ahead and release this version of AMP without the plugin manager, as that's still a bit of work left. I've rewrote the plugin stuff too so it's really easy as a dev to make anything for AMP..

    Anyway.. I'm trying to keep the same look & feel for AMP.. Notice the new buttons on the scroll bars for up & down.


    This is the "main menu"..



    A simple set of disk utilities, as requested by someone.. (dave?)



    The media importer.. Lets you import music/movies/photos from an external source (ie jump drive, hard drive, DVD, etc)



    Music file importer screen



    Photo file importer screen.. Notice how you pick the album you want it to be importer into..



    And the upgrader.. Its pretty cool. You give it the new AMP path, and it copies it over and restarts AMP.

    ANyway... I hpoe you like this
    -

  4. #414
    Constant Bitrate
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    126
    Im loving the new progress!!

  5. #415
    Low Bitrate jdisenberg's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Kentucky
    Posts
    78
    Looks great, and easy to use. The icons look good and are nicley laid out...nice work

  6. #416
    Constant Bitrate Sharkbite86's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    California
    Posts
    191
    Sweet! Nice work!
    MacCar progress:
    Planning:-----> [||||||||||||||||||||] 70%
    Parts:---------> [||||||||||||||||||||] 0%
    Construction:-> [||||||||||||||||||||] 0%

    Car broken into... progress is basically zip...

  7. #417
    Newbie
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    5
    I continue to be impressed by this software. Keep it up.

    [Insert obligatory "Make it fullscreen at 800x600" comment here]

    Edit:

    Is the link one the first post the latest edition? If it isn't, maybe edit that post and always have the newest one at the top? This bad boy changes so much and so often, I want to have the latest edition. Thanks!

  8. #418
    CarFrontEnd Creator iamgnat's Avatar
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    NoVA
    Posts
    867
    Ran into a strange issue last night with the last version (no mods done).

    I updated iTunes to add some songs and change a play list. I reran the import and everything looked fine. When I played the play list, it appeared to be my entire library (or at least a lot of stuff that shouldn't be in the list).

    I double checked iTunes and the playlist didn't have the songs that were being played. I reimported from iTunes again and that took care of it.

    No idea what happened, but thought I would pass it on anyway.

    -dave
    My pathetic worklog.
    CarFrontEnd (now it's own sub-forum!!!!)

  9. #419
    Constant Bitrate
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    124
    REmember to remove app prefs and then re-import :-)
    __________
    rgds, raceer


  10. #420
    Newbie Endon's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Ottawa, ON
    Posts
    18
    Quote Originally Posted by iamgnat
    I updated iTunes to add some songs and change a play list. I reran the import and everything looked fine. When I played the play list, it appeared to be my entire library (or at least a lot of stuff that shouldn't be in the list).

    I double checked iTunes and the playlist didn't have the songs that were being played. I reimported from iTunes again and that took care of it.
    I've had this happen as well. I've been pretty busy, so I haven't had a chance to test my theory, but I believe that it did this to me after I updated with iTunes open. I'm not sure if I was changing things while iTunes was open or not. But I know that the second time I imported, I made a point of closing iTunes, and I had no problem. Also, I believe my iPod was connected at the time of the first import. Maybe that's the problem... food for thought, if someone has the time to try a few of those combinations.

Similar Threads

  1. vw mk4 monson amp and another amp
    By colorless in forum Car Audio
    Replies: 34
    Last Post: 09-05-2012, 10:43 AM
  2. del
    By hanzacra in forum General Hardware Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 11-27-2007, 02:41 AM
  3. Amp running hot...??
    By Emerica2843 in forum General Hardware Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 02-08-2006, 05:40 PM
  4. Amp running hot...??
    By Emerica2843 in forum Car Audio
    Replies: 6
    Last Post: 01-29-2006, 07:29 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •