Page 49 of 85 FirstFirst ... 394041424344454647484950515253545556575859 ... LastLast
Results 481 to 490 of 841

Thread: AMP v1.0 Worklog

  1. #481
    Newbie
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    4
    i don't even have a car computer but i am a graphic designer and photoshop dude (done some final art retouching on ads that have gone into big pubs). so i'll offer up my services to you guys if you need it. there are some interface tweaks that i think would be helpful especially in light of the new "unified" interface that apple is using now.

  2. #482
    AMP Creator aychamo's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    505
    Hey man!

    Thank you very much for the offer! Is it ok if I PM you with some things?

    What kind of ideas are you talking about, in regards to the new look Apple's put in some apps?
    -

  3. #483
    Newbie
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    4
    sure. pm away. mostly just finding a way to have a designated area for some common controls. the controls all look nice right now but some of them get a bit chaotic as a cluster. look at apple's tiger version of mail where they clump some of the associated buttons together.

  4. #484
    Variable Bitrate super-fly's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    NJ
    Posts
    256
    gnat, how do I display the time so its not in 24hr mode in your version? Also, the autohide does not work still if the mini album art is touched in the lower right corner. It does work if the clock area is touched though.

  5. #485
    CarFrontEnd Creator iamgnat's Avatar
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    NoVA
    Posts
    867
    Quote Originally Posted by super-fly View Post
    gnat, how do I display the time so its not in 24hr mode in your version? Also, the autohide does not work still if the mini album art is touched in the lower right corner. It does work if the clock area is touched though.
    Check out the OSX Hints article I mention in this post.

    I'd have to look into the other issue, but one of the memory slots is dead on my PowerBook so I won't be doing anything except using a web browser on it until I get it fixed

    -dave
    My pathetic worklog.
    CarFrontEnd (now it's own sub-forum!!!!)

  6. #486
    Variable Bitrate super-fly's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    NJ
    Posts
    256
    Another quick comment, the way you shrunk the now playing window looks good if you are in the music section of Amp or even the Video section. It fits right into the one section leaving the other buttons exposed. However, when not in these two screen when it pops up it looks like its just off center; it doesn't look very good. I'm not sure if I conveyed what I'm trying to say very well, but if you go in to a visual for instance and tap the screen to bring up the now playing screen you'll see what I mean. Or if you are on Amps main screen and tap the clock area you will see what I mean.


    Also, about the clock, I tried doing what the article said, but can not get the clock to display in anything but 24 hour mode. It was weird too, because when I installed your first version the date and time in 24 hour mode was displayed. I installed your latest version and it only displays the clock in 24 hour mode. Try as I may though I can only get 24 hour mode to display.

  7. #487
    CarFrontEnd Creator iamgnat's Avatar
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    NoVA
    Posts
    867
    Quote Originally Posted by super-fly View Post
    I'm not sure if I conveyed what I'm trying to say very well
    Yeap, I understand. It's something worth looking into.

    Also, about the clock, I tried doing what the article said, but can not get the clock to display in anything but 24 hour mode. It was weird too, because when I installed your first version the date and time in 24 hour mode was displayed. I installed your latest version and it only displays the clock in 24 hour mode. Try as I may though I can only get 24 hour mode to display.
    Hmmm, Are you sure your edited the "Medium" time setting? I don't think it is the default selection when you open the form. If you edit the other (Short and Long) settings it will not have any effect.

    If you are seeing HH:MM, that is the default if AMP can not find the setting in your global preferences. If there is another default that people would prefer, we can certianly change it.

    -dave
    My pathetic worklog.
    CarFrontEnd (now it's own sub-forum!!!!)

  8. #488
    Variable Bitrate super-fly's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    NJ
    Posts
    256
    I am seeing HH:MM, why would Amp not be able to see my global preferences? I'd prefer a default of H:MM w/ either am or pm.

    Thanks

  9. #489
    AMP Creator aychamo's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    505
    Quote Originally Posted by super-fly View Post
    Also, the autohide does not work still if the mini album art is touched in the lower right corner. It does work if the clock area is touched though.
    I've fixed this, and a few other bugs. I've made a slew up updates, and I just need to resolve one issue which is pestering me before I can give an update.
    -

  10. #490
    AMP Creator aychamo's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    505
    Quote Originally Posted by super-fly View Post
    However, when not in these two screen when it pops up it looks like its just off center; it doesn't look very good. I'm not sure if I conveyed what I'm trying to say very well, but if you go in to a visual for instance and tap the screen to bring up the now playing screen you'll see what I mean. Or if you are on Amps main screen and tap the clock area you will see what I mean.
    I've fixed that (centered) as well.

    Quote Originally Posted by super-fly View Post
    Also, about the clock, I tried doing what the article said, but can not get the clock to display in anything but 24 hour mode. It was weird too, because when I installed your first version the date and time in 24 hour mode was displayed. I installed your latest version and it only displays the clock in 24 hour mode. Try as I may though I can only get 24 hour mode to display.
    I have no idea about this. I don't use the clock. I will look into this and see what exactly needs to be done.
    -

Similar Threads

  1. vw mk4 monson amp and another amp
    By colorless in forum Car Audio
    Replies: 34
    Last Post: 09-05-2012, 10:43 AM
  2. del
    By hanzacra in forum General Hardware Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 11-27-2007, 02:41 AM
  3. Amp running hot...??
    By Emerica2843 in forum General Hardware Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 02-08-2006, 05:40 PM
  4. Amp running hot...??
    By Emerica2843 in forum Car Audio
    Replies: 6
    Last Post: 01-29-2006, 07:29 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •