Page 50 of 85 FirstFirst ... 404142434445464748495051525354555657585960 ... LastLast
Results 491 to 500 of 841

Thread: AMP v1.0 Worklog

  1. #491
    AMP Creator aychamo's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    505
    Quote Originally Posted by iamgnat View Post
    If you are seeing HH:MM, that is the default if AMP can not find the setting in your global preferences. If there is another default that people would prefer, we can certianly change it.

    -dave
    Hmm.. I changed my default to h:MMa (so like 11pm is 11:00pm), but I realy don't use the clock. Maybe the best thing is on the config screen to have a few of the more popular presets, with an option to use the one from system preferences?
    -

  2. #492
    CarFrontEnd Creator iamgnat's Avatar
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    NoVA
    Posts
    867
    Quote Originally Posted by super-fly View Post
    I am seeing HH:MM, why would Amp not be able to see my global preferences? I'd prefer a default of H:MM w/ either am or pm.
    It's not that can't see the global prefs (hopefully), but that it can't locate your time key in the prefs.

    Do you have XCode installed? If so try this from the command line:
    open ~/Library/Preferences/.GlobalPreferences.plist

    That should open Property List Editor.

    Click the triangle next to "Root".
    Look for "AppleICUTimeFormatStrings" and click the triangle next to it.

    If you do not have "AppleICUTimeFormatStrings" or there is not a sub-element named "2", that is why AMP is not displaying your clock setting.

    You can actually set the format there if you would like.

    I have attached a grab of both the Property List Editor window showing how my office Mac has it's time set as well as the Customize window for the Time Formats in the International System Preference on the same system.

    Hope this helps.
    -dave
    Attached Images Attached Images   
    My pathetic worklog.
    CarFrontEnd (now it's own sub-forum!!!!)

  3. #493
    CarFrontEnd Creator iamgnat's Avatar
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    NoVA
    Posts
    867
    Quote Originally Posted by aychamo View Post
    Maybe the best thing is on the config screen to have a few of the more popular presets, with an option to use the one from system preferences?
    I would prefer use the System Prefs myself. It has a nice little GUI that takes understanding formatting strings out of the equation. As it is fully customizable, it also keeps us from having to keep updating the "popular" presets (given such a small group of users i'd be surprised if we didn't find at least 10 different prefered formats if everyone chimed in ).

    -dave
    My pathetic worklog.
    CarFrontEnd (now it's own sub-forum!!!!)

  4. #494
    AMP Creator aychamo's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    505
    Hey guys

    Just wanted to give an update.. I'm home on break. I only get about 6 days off every 4 months, so I've been enjoying them. Seeing old friends, etc. Most of my programming has been late at night when I come home (perhaps a bit inebriated) and when everyone else has passed out.

    .. but that isn't to say I haven't been doing much I've completed the Plugin Manager/External App Launcher (I figure no one will ever really develop a plugin.. lol) It works really nice, is simple, and it will hopefully please you. It's super simple to use, and really does what you need. It's pretty neat, you just select a program you want to add, and it gets the info it needs, etc. It "just works."

    Also, I've added a lot of little visual things to the core of AMP. Dave and I both agree about really trying to nail the looks of AMP. Also, I've added a little feature which I'll leave as a surprise, but I'll give a hint that it was something that Raceer discovered a while back). And there are some new visuals, and some updated screens, and some other toys that I'll detail when I do a release.

    Hope everyone is doing well!
    - Aychamo
    -

  5. #495
    Variable Bitrate
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    262
    can't wait, so tomorrow good for you as far as releasing it? j/k hehehe enjoy your time off!

  6. #496
    Newbie
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    5
    aychamo; I would love to support this project. I am willing to fork out the money on a 7" Xenarc 700TSV for this projects development purposes.

    Please contact me:

    *email edited out*

  7. #497
    AMP Creator aychamo's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    505
    Hey guys

    I was hoping to get some feedback on this.. This is what I came up with for the little graphical file-open thing. It works pretty much like the Finder..

    You use Back/Fwd to navigate the directory tree, and you can also use the shortcut's on the left side to quickly jump to certain places. You can pick folders, files, whatever, so it works for all of the intputs. It actually works pretty well, and is reasonably quick.. And it's graphical and large so you can see it.. Just curious what you guys think????

    -

  8. #498
    Variable Bitrate
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    262
    AWESOME! I didn't mean to make you go thru all that trouble just from one little suggestion, but Dayum! Well done!!!

  9. #499
    Maximum Bitrate pepsibobby's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Kaiserslautern Germany
    Posts
    648
    lol. looks good.
    Cant code cause I dont know how, but give me the paint bucket and my eraser and have at you!

  10. #500
    Newbie
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    36
    Excellent! I wish I knew Object C so I could help but I'm still in the vb.net world. My last hardware item arrives today so AMP and Routebuddy are my only holdup. No pressure The best is always worth waiting for. Thanks for your effort!
    Brian

Similar Threads

  1. vw mk4 monson amp and another amp
    By colorless in forum Car Audio
    Replies: 34
    Last Post: 09-05-2012, 11:43 AM
  2. del
    By hanzacra in forum General Hardware Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 11-27-2007, 03:41 AM
  3. Amp running hot...??
    By Emerica2843 in forum General Hardware Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 02-08-2006, 06:40 PM
  4. Amp running hot...??
    By Emerica2843 in forum Car Audio
    Replies: 6
    Last Post: 01-29-2006, 08:29 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •