Page 82 of 85 FirstFirst ... 327273747576777879808182838485 LastLast
Results 811 to 820 of 841

Thread: AMP v1.0 Worklog

  1. #811
    Newbie
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Italy
    Posts
    4
    Quote Originally Posted by aychamo View Post
    Hey guys

    As you know, AMP hasn't been ready for an actual 800x480 screen yet. Well, in the middle of the night I figured something out, and this morning I implemented it and it seems like it's working (alas, as always, I can't test it)

    The next version I upload should been full-screen capable, able to run on the 800x480 screens! It looks pretty neat now when you run it, and it gives a feel how it will be in the car.

    The next version will have a few cosmetic changes, and better support for the nicer visuals. I think since the visuals relate so much to personal taste I'll make a way for you (in the config menu) to turn some visuals on/off, so that you never have to see the ones you don't like.

    Oh, and since running it in full-screen, I finally added the shutdown menu (sleep, shutdown, restart, log out, exit AMP)

    Also last night I figured out a really neat way to do the OSK, so I'll have to get some work in on that. Probably wont be until after tuesday (1 week -- I have three tests coming up). So I'll get this full screen version cleaned up and uploaded maybe today or tomorrow. Just so you can see what it looks like, etc

    - Gotto go!
    Aychamo
    Quote Originally Posted by icaropazzo View Post
    Large!!! beautiful job. Finally monitor lilliput 7"has arrived me
    macmini intel and touch-screen and has installed AMP 1.4b. Well!!! If
    I can make 2 observations you: The resolution macmini the chip ax to
    800x600, 60hz and therefore 1/5 advanced is black. In configuration
    colors if you want to vary R.G.B. is not possible, in some cases comes
    all 0. I can have others release? Thanks to you that you exist.
    Reading between the lines I have already had the answer for 800x600.

  2. #812
    Constant Bitrate
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Brooklyn New York
    Posts
    172
    the 'latest' version is dated September 08 2006 have there been any updates since then?

    Thanks

    Jonathan
    CarPuter Progress:
    New Car:----> [||||||||||||||||||||||] 100%
    Planning:-----> [||||||||||||||||||||||] 100%
    Construction:-> [||||||||||||||||||||||]100%
    Software:-----> [||||||||||] 70%
    Finishing:-----> [|||||||||||||||||||||]99%

  3. #813
    Newbie stinkystu's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    clearwater fl
    Posts
    1
    can anyone tell me if there are system requirements to run amp, i have the icon on my desktop but it wont do anything.

  4. #814
    Constant Bitrate Sharkbite86's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    California
    Posts
    191
    Any computer that can run Mac OS 10.4 should be able to run AMP. AMP need 10.4 to work because it uses all kinds of tech from it. If it still will not run try deleting the preferences file and whatnot. Hope that helps.
    MacCar progress:
    Planning:-----> [||||||||||||||||||||] 70%
    Parts:---------> [||||||||||||||||||||] 0%
    Construction:-> [||||||||||||||||||||] 0%

    Car broken into... progress is basically zip...

  5. #815
    Newbie
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    2

    Slow Shuffle

    Hi guys, i'm new here and have just finished installing a mac mini in my '97 range rover, it runs AMP and i'm very happy with it. One thing tough; shuffle on all music takes 4 minutes to start playing. My music library is about 55 GB and all songs have album art. Also, just pressing shuffle in one cd takes 1 minute. Any suggestions?

  6. #816
    Newbie ClaZ's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Turin, Italy
    Posts
    21
    Hi to all
    i have tested for some time your great work and now i have a simple question for you:
    Is possible to see the software work at 1024x768 ??
    I have use an iBook dismounted and put on an Audi with the original display on cockpit.
    Very interesting the wardriving function...
    Many tnx in advance for the patience and your work !!

    If you would see my work on the car you can see at this link:
    http://www.macitynet.it/forum/showthread.php?t=44944

    and at the seguent link the full work for modify an iBook G4 in a Carputer:
    http://www.macitynet.it/forum/showthread.php?t=30423

    Sorry for the language, is italian...
    Have a nice day !!
    ClaZ

  7. #817
    Constant Bitrate godraj's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    east coast NY
    Posts
    207
    can we still get an updated version of 1 somewhere?

  8. #818
    Newbie
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    31

    Alll links are dead!!!

    II can't find this program anywhere all the links just send you to some weird site WTF is going on?

  9. #819
    Constant Bitrate
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Brooklyn New York
    Posts
    172

    AMP is dead

    Quote Originally Posted by westcoastrocks View Post
    II can't find this program anywhere all the links just send you to some weird site WTF is going on?
    The Person who wrote it, is way to busy at school, he has published all the source code in hopes someone will pick it up and run with it, Check out the Program TantraPP

    Jonathan
    CarPuter Progress:
    New Car:----> [||||||||||||||||||||||] 100%
    Planning:-----> [||||||||||||||||||||||] 100%
    Construction:-> [||||||||||||||||||||||]100%
    Software:-----> [||||||||||] 70%
    Finishing:-----> [|||||||||||||||||||||]99%

  10. #820
    Newbie
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    31

    Left AMP

    I did see that he stopped working on AMP 2 But I see in videos and forums that people are still using the original AMP. IS that not available to use anymore?

Similar Threads

  1. vw mk4 monson amp and another amp
    By colorless in forum Car Audio
    Replies: 34
    Last Post: 09-05-2012, 11:43 AM
  2. del
    By hanzacra in forum General Hardware Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 11-27-2007, 03:41 AM
  3. Amp running hot...??
    By Emerica2843 in forum General Hardware Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 02-08-2006, 06:40 PM
  4. Amp running hot...??
    By Emerica2843 in forum Car Audio
    Replies: 6
    Last Post: 01-29-2006, 08:29 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •