Page 15 of 37 FirstFirst ... 5678910111213141516171819202122232425 ... LastLast
Results 141 to 150 of 362

Thread: AMP Wishlist Thread

  1. #141
    Constant Bitrate
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    126
    works beautifully so far! not problems yet and does exactly what i wanted

  2. #142
    Maximum Bitrate pepsibobby's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Kaiserslautern Germany
    Posts
    648
    works great, picks up my network with no prob.
    Cant code cause I dont know how, but give me the paint bucket and my eraser and have at you!

  3. #143
    Variable Bitrate
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    262
    Works AWESOME! man you rock... can't think of anything, well maybe one idea, the logo that is next to amp the symbol, you could make that red (no signal) or green (good signal) or yellow (weak or intermit signal)to show whether you're connected to a source, and then just add that logo (maybe smaller) to other pages to show connectivity. Or heck make it a guage that looks like a gas tank or clock or something to show signal strength that way

    AWESOME job, I think since you figured that out so fast that you should have a GPS program nailed from scratch in say what? 48 hrs? *snicker* j/k, Great work!

  4. #144
    Constant Bitrate Sharkbite86's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    California
    Posts
    191
    Quote Originally Posted by LightningMac View Post
    I agree, but I don't think it it would have to show signal strengh, it could just be an indicator showing you have a signal, like a green light, that way maybe if you press on it, it would take you to the war driving menu so you could see what kind of signal you had and such...

    what do you think?
    Right, well that was my idea actually lol. I forgot to make that part clear . I thought it would simply be cool to use the same kind of icon as what airport does...
    MacCar progress:
    Planning:-----> [||||||||||||||||||||] 70%
    Parts:---------> [||||||||||||||||||||] 0%
    Construction:-> [||||||||||||||||||||] 0%

    Car broken into... progress is basically zip...

  5. #145
    Variable Bitrate
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    262
    Actually you did mention that, but I don't really care for the airport signal strength icon, don't think it would look that good in AMP. but that's my opinion and I guess everyone has their own

  6. #146
    Constant Bitrate Sharkbite86's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    California
    Posts
    191
    Quote Originally Posted by LightningMac View Post
    Actually you did mention that, but I don't really care for the airport signal strength icon, don't think it would look that good in AMP. but that's my opinion and I guess everyone has their own
    lol oh ok my bad


    Quote Originally Posted by LightningMac View Post
    Works AWESOME! man you rock... can't think of anything, well maybe one idea, the logo that is next to amp the symbol, you could make that red (no signal) or green (good signal) or yellow (weak or intermit signal)to show whether you're connected to a source, and then just add that logo (maybe smaller) to other pages to show connectivity. Or heck make it a guage that looks like a gas tank or clock or something to show signal strength that way

    AWESOME job, I think since you figured that out so fast that you should have a GPS program nailed from scratch in say what? 48 hrs? *snicker* j/k, Great work!
    ooOOOooo even better idea!

    Yeah awesome work man... i wish i could program like that lol! I must say though this app has come a very long way since the beginning... wow just looking back, thats pretty frigin amazing lol.

    two hip, hips for aychamo and the mac's first real front end!
    Hip, Hip...
    MacCar progress:
    Planning:-----> [||||||||||||||||||||] 70%
    Parts:---------> [||||||||||||||||||||] 0%
    Construction:-> [||||||||||||||||||||] 0%

    Car broken into... progress is basically zip...

  7. #147
    Low Bitrate
    Join Date
    May 2004
    Location
    The Netherlands
    Posts
    110

    floating menu

    When using your program, I was missing some functionality. Is it possible, when using an external application through your AMP plugin page, to create a floating menu what stays on top of everything? (or a litlle button) So you wil still be able to stop a song or ajust volume? Maybe make a preference for it, to show a vertical or horizontal menubar. And also make the postion free to choose. Its just a thought. I don't know if it is even possible or the amount of work what is involved.

    Thanks verry much for your AMP. Keep up the good work

  8. #148
    CarFrontEnd Creator iamgnat's Avatar
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    NoVA
    Posts
    867
    Quote Originally Posted by aychamo View Post
    I can't really think of a way around it, because the wireless ISP just routes any requests to their login page.
    You could make a request after connecting to something you know is standard (Google is touchy since they route based on the country of origin, but how about mp3car? ), then check the results against what you are expecting (use the header info rather than the body) and notify the user that it probably is a pay network.

    -dave
    My pathetic worklog.
    CarFrontEnd (now it's own sub-forum!!!!)

  9. #149
    AMP Creator aychamo's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    505
    Hey guys,, looking for opinions.. Where to put the "internet indicator" marker.. (for the main app)





    I've tried top-left and top-right.. Those are the main places that has blank spots on every screen.. Does it look weird being to the right of the clock? It looks fine without the clock there.. but I can't tell how it looks with the clock. And on the left? I think it looks ok there too... What do you think?

    Oh also.. What's the maximum signal strength you are getting? I top out at about 71-72 using a PowerBook G4, and I'm literally 3 feet from my 802.11g wireless router.
    -

  10. #150
    Variable Bitrate
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    262
    Looks Awesome! Exactly what I thought it should look like. I like it in the upper right, though my wife thought it would be easier while driving to see in the upper left, but upper right would be my choice. Also I would either disable during movie playback or make it an option to disable it during movie play back and or visual mode.

    I have my G4 1.25 desktop on the other side of the house from the airport 802.11b and I get a signal strength of 35, while my neighbor's wireless shows up as 19

Similar Threads

  1. Engine Noise due to ground loop or amp?
    By matt11601 in forum Car Audio
    Replies: 30
    Last Post: 08-26-2009, 09:38 PM
  2. Replies: 2
    Last Post: 02-26-2006, 11:32 PM
  3. Brand new AMP, Busted..
    By Biograph1001 in forum Car Audio
    Replies: 7
    Last Post: 02-19-2006, 11:54 AM
  4. amp pop
    By dan__wright in forum Car Audio
    Replies: 6
    Last Post: 06-16-2005, 05:24 AM
  5. Amp setup. Heat concern.
    By d_sellers1 in forum Car Audio
    Replies: 2
    Last Post: 07-09-2004, 10:58 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •