Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 25

Thread: am I missing something??

  1. #1
    Constant Bitrate
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Rayville, LA
    Posts
    183

    am I missing something??

    I download the 1.34 version and then Winzip opens and it goes to the Install Now window and I do that.. it does its thing, doesn't extract any files from what I see, doesn't even ask for a folder to extract to. When I click Install Now, it pops up the IRMan Config window and since I'm not using IRman.. I can't get anwhere from there.. I don't have a keyboardsetup program from what I can tell. Where am I going wrong?? Seems I turned a left instead of a right somewhere?

    thx
    Cordell

  2. #2
    Constant Bitrate
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Rayville, LA
    Posts
    183
    Oh ok so I figured out that it was saving it in a tempory folder.. grr stupid Winzip.. anywho will play with it now
    Cordell

  3. #3
    Constant Bitrate
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Rayville, LA
    Posts
    183
    Ok I went through and did all of the config things.. and made the autoplay.ini file with those commands and saved it in the right place.. but I don't see the dang autoplay.exe file anywhere??? am I overlooking
    Cordell

  4. #4
    I'm sorry, and you are....? frodobaggins's Avatar
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Ruston, LA
    Posts
    8,846
    Where did it install to ?

  5. #5
    Constant Bitrate
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Rayville, LA
    Posts
    183
    well Winzip won't let me choose where to install the files to. So it puts them in like c:\docsnsettings\user\temp I dunno why it won't let me choose.. it's very odd
    Cordell

  6. #6
    Constant Bitrate
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Rayville, LA
    Posts
    183
    ok I thought I had it.. got the playlists folder made.. everything.. changed the autoplay.ini file correctly.. but now when I click on the autoplay.exe, a popup window says: Run-time Error '5'. Invalid Procedure call or argument. Huh? I realized that I had to download the MS Visual Basic whatever... so now I'm at this point with the error window.
    Cordell

  7. #7
    I'm sorry, and you are....? frodobaggins's Avatar
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Ruston, LA
    Posts
    8,846
    Originally posted by Cordell
    well Winzip won't let me choose where to install the files to. So it puts them in like c:\docsnsettings\user\temp I dunno why it won't let me choose.. it's very odd
    WTF do you mean it won't let you choose where to put the files ?

    Open up autoplay-1.34.zip

    choose extract to and put it where you want

  8. #8
    I'm sorry, and you are....? frodobaggins's Avatar
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Ruston, LA
    Posts
    8,846
    Holy **** Cordell, you're from Rayville ?

    I live in Ruston, and work in Monroe.

  9. #9
    Constant Bitrate
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Rayville, LA
    Posts
    183
    Woa awesome! Yep.. Rayville. Who else lives around here?? Weather sucks don't it???? Haha! I thought I was the only LAer around here.. cool cool
    Cordell

  10. #10
    Constant Bitrate
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Rayville, LA
    Posts
    183
    Also.. I downloaded the myhtpc program at school and it ran the zip program totally different.. stupid winzip on my puter must be out of date or something lol.. I'll check it out. Think I'm getting it to work somewhat.
    Cordell

Page 1 of 3 123 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •