Page 1 of 4 1234 LastLast
Results 1 to 10 of 34

Thread: AutoPlay 1.40 deletes my MP3s

  1. #1
    Variable Bitrate Stine161's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Alberta Canada
    Posts
    233

    AutoPlay 1.40 deletes my MP3s

    Well upgraded to autoplay 1,40 went can configured the ini and ran the playlist proggie, set my MP3 path to c:\mp3 and my playlist path to c:\mp3 when I click the button I get an error saying there was no mp3s in the folder, so I opended up my mp3 folder and low and behold nothing was in there! It deleted all my MP3s!

    Damn, looks like a gots lots a ripping to do

  2. #2
    FLAC
    Join Date
    Apr 2001
    Location
    Here, There, Everywhere
    Posts
    1,436

    Re: AutoPlay 1.40 deletes my MP3s

    noooo!!!

    the playlist path CANNOT be the mp3 path..... i need to make that clearer..... cause whenever you run playlistbuild, it empties the playlists folder, ready for the re-generation of new ones....

    doh!
    Project - GAME OVER :(

  3. #3
    Constant Bitrate henkbliek's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Netherlands
    Posts
    172

    Re: Re: AutoPlay 1.40 deletes my MP3s

    Originally posted by magnetik
    noooo!!!

    the playlist path CANNOT be the mp3 path..... i need to make that clearer..... cause whenever you run playlistbuild, it empties the playlists folder, ready for the re-generation of new ones....

    doh!
    This sounds to me like DELETE *.* (very rude) when DELETE *.whateveryourplaylistextensionis would be sufficient ...

    white bream
    working on a trilogy: CARGO - UNIGO - MERGO
    CARGO = the Car Computer
    Intel Celeron M, [P]SDC, uBlox GPS, GPRS, WLAN, Silabs FM, RDS, TMC,
    Dual-audio, Onecable TFT, Microsize: 45 x 108 x 168mm (1.8 x 4.3 x 6.6")

  4. #4
    Variable Bitrate Stine161's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Alberta Canada
    Posts
    233
    Ah my bad....

    I will try again thx mag!

  5. #5
    FLAC
    Join Date
    Apr 2001
    Location
    Here, There, Everywhere
    Posts
    1,436

    Re: Re: Re: AutoPlay 1.40 deletes my MP3s

    Originally posted by henkbliek
    This sounds to me like DELETE *.* (very rude) when DELETE *.whateveryourplaylistextensionis would be sufficient ...

    true, but it needs to delete subfolders too..... making that a big hard to manage....

    "use at your own risk" i have quoted on my website...


    sorry Stine161

    well maybe now is a good time to use EAC and LAME 3.92 to rip your collection if your using a lesser ripper/encoder at present...
    Project - GAME OVER :(

  6. #6
    Variable Bitrate Stine161's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Alberta Canada
    Posts
    233
    ah no biggie only lost a total of 100 songs or so...
    when I get around to it I will make some more skinz and what not see what I can tinker with

  7. #7
    I'm sorry, and you are....? frodobaggins's Avatar
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Ruston, LA
    Posts
    8,846
    Well magnetik, I have a simple solution to the problem. Make it physically unable in the program to set their playlist directory to their mp3 directory or any subfolders.
    [H]4 Life
    My next generation Front End is right on schedule.
    It will be done sometime in the next generation.
    I'm a lesbian too.
    I am for hire!

  8. #8
    I'm sorry, and you are....? frodobaggins's Avatar
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Ruston, LA
    Posts
    8,846
    Thank god this didn't happen to me

    25 Gigs of MP3s....
    [H]4 Life
    My next generation Front End is right on schedule.
    It will be done sometime in the next generation.
    I'm a lesbian too.
    I am for hire!

  9. #9
    Maximum Bitrate netsuo's Avatar
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Switzerland
    Posts
    557
    LOTS OF THANX MAGNETIK

    40 gigs MP3 DELETED !!!!!!

  10. #10
    Variable Bitrate felix99's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Europe
    Posts
    370
    hi magnetik ,

    no don't panic - didn t got any mp3 deleted

    for a solution could you make it such that it only deletes files with a specific ending ? like *.m3u ? so that it leaves mp3's untouched even if someone does the fault and lets build playlists in mp3 directory ?
    =>> Carpc Version2 -- Epia M 10K based<<=
    ::Epia M10k,7"VGA/40GB2.5",GPS,Opus90W ::
    ::trying to build second low cost carpc::
    ::Automp3.de :: CAR= Renault Clio2 - 2 seats 1.9D

Page 1 of 4 1234 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •