Results 1 to 4 of 4

Thread: Boomzbox HD - Static problems

  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    9

    Boomzbox HD - Static problems

    Hi, I recently bought a a boomzbox HD Radio unit and everything works fine. But I am getting this small static noise (sounds like digital noise), in the back ground when the audio hits a certain frequency. It's more present in AM but it is present in FM as well. When I use the factory radio player that came with the Boomzbox, it seems to cut down on the noise but not completely. This is my set-up:

    Intel Atom D510MO
    Boomzbox HD Radio
    M2-ATX
    Win 7 Ultimate
    CF 3.1

    Note, that the noise is not always there, but only there when the actual audio hits a certain frequency (not radio frequency). It is kind of like an echo or something, it's hard to explain and I can make a recording if needed.

    Thanks,

  2. #2
    MySQL Error
    Auto Apps:loading...

    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    5,212
    is it a high pitched noise? constant level
    if so...
    there is a small change you can make... pm me
    -Thanks
    Mitch
    www.rush2112.net

    "Did you test it in carwings??"

    Sun, Come shine my way
    May healing waters bury all my pain
    Wind, Carry me home
    The fabric of reality is tearing apart
    The piece of me that died
    Will return To live again

  3. #3
    Variable Bitrate djvillar's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    New York, New York
    Posts
    256
    Quote Originally Posted by mitchjs View Post
    is it a high pitched noise? constant level
    if so...
    there is a small change you can make... pm me
    What solved this? I get it too, in the qweeters. Also my boomzbox program won't boot. I can run it through get the radio through centrafuse but not in windows alone. Being that I don't want to use centrafuse anymore, this is a problem.

  4. #4
    MySQL Error
    Auto Apps:loading...

    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    5,212
    well.. since i never got any answers.. i cant tell you

    boomzbox sw is .net so if your running on a OLD os...like xp, make sure you have .net 2.0 framework
    but since u use centrafuse, which is also .net, my guess is its not that
    and it would give you an error...

    wont boot, is vauge, since for one it doesnt boot, it runs

    mitch
    -Thanks
    Mitch
    www.rush2112.net

    "Did you test it in carwings??"

    Sun, Come shine my way
    May healing waters bury all my pain
    Wind, Carry me home
    The fabric of reality is tearing apart
    The piece of me that died
    Will return To live again

Similar Threads

  1. Boomzbox HD Drivers
    By mitchjs in forum BoomzBox HD
    Replies: 4
    Last Post: 02-13-2010, 03:19 PM
  2. BoomzBox HD Software - Updated 4/4/2010
    By mitchjs in forum BoomzBox HD
    Replies: 0
    Last Post: 02-13-2010, 02:19 PM
  3. usb hd problems
    By hoodlum in forum General Hardware Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 09-19-2007, 04:55 PM
  4. ARBY!!! Did you ever have problems getting your HD working?
    By dudah85 in forum General MP3Car Discussion
    Replies: 9
    Last Post: 06-13-2001, 09:53 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •