Page 4 of 4 FirstFirst 1234
Results 31 to 35 of 35

Thread: BU-353 cuts out unexpectedly

  1. #31
    FLAC Nomader's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Greece
    Posts
    1,294
    thanks curiosity for your hard work and help
    i will see if it does it again... i have to prolific drivers in my system, one for bu353 and another for a usb to serial cable for my HD-radio... I have to narrow it down to see what is to blame...it is either the prolific driver or xport.. i will wait to see if i will do it again with the older prolific driver...if yes i will move on and connect my gps directly to the com port and see..

    does NMEA filtrer close the port and reopen it 100%??
    that might be usefull

  2. #32
    FLAC Nomader's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Greece
    Posts
    1,294
    ok it seems that the 2005 prolific driver did the trick..it has been 2 days now without a problem.. it is soon to say, bu i will keep u posted

  3. #33
    FLAC Nomader's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Greece
    Posts
    1,294
    ok just to let everybody know, changing the prolific drivers to 2005 solved all my problems...It has been 20 days now without a problem..Xport has been flawless..
    thanx curiosity

  4. #34
    Newbie
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    51
    Long term follow up:
    GPSGate now has a free client. I've been using this instead of Xport and it has been working flawlessly.
    • GPS always there, no dropouts.
    • No lag whatsoever between my actual position and what the GPS software says.
    • Resumes from hibernate perfectly.
    • Way fewer BSOD (I suspected xport might have been causing some of these).
    • Port sharing of the GPS for both the front end and my GPS software.

  5. #35
    Newbie
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Germany
    Posts
    3
    Hi everybody,
    i'm glad that i found this thread, cause i already thougt about sellling my BU-353. My problem is nearly the same, i use the BU-353 with TomTom and Centrafuse. But after a while, everything from 2 to 60 minutes is possible, the device "breaks" and i have to replug it.
    Can somebody post the 2005 Driver or give me some other possible solutions?

Page 4 of 4 FirstFirst 1234

Similar Threads

  1. Bu 353
    By sebberry in forum GPS
    Replies: 1
    Last Post: 09-04-2006, 10:35 PM
  2. FS : globalsat BU 353 gps receiver, brand new
    By skuller in forum Classified Archive
    Replies: 12
    Last Post: 08-02-2006, 10:20 AM
  3. WTB: BU 353 GPS receiver
    By penny1jordan23 in forum Classified Archive
    Replies: 0
    Last Post: 07-06-2006, 09:52 PM
  4. Can't get the BU 353 to work with Destinator plugin
    By inniss777 in forum Centrafuse
    Replies: 2
    Last Post: 11-24-2005, 03:56 PM
  5. Can'BU 353 with Destinator plugin
    By inniss777 in forum Centrafuse
    Replies: 0
    Last Post: 11-23-2005, 08:04 PM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •