Results 1 to 4 of 4

Thread: help please.

  1. #1
    Newbie
    Join Date
    May 2007
    Posts
    7

    help please.

    i puchased a 07 Civic Coupe Ex w/ navigation.

    i installed a Hifonic's Zeus 2x500 watts amp w/ 2 12in JL w6v2. also PAC installed. dunno if its still good (might not be problem)

    the problem is when i play my music sometimes the subs go really loud. and dont stop until i turn off my car. this happens when i drive. or brake. and even when i turn off my audio on the car with the navi still on. can anyone help me narrow down wats wrong.

  2. #2
    Newbie
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    AZ
    Posts
    18
    Sounds like a ground problem to me. Double check to make sure you are grounded straight to bare metal.
    Dick
    08 Dodge Ram QC

  3. #3
    Maximum Bitrate Dennis5587's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    NY
    Posts
    840
    any fallow up?

    2006 Mazda 3
    Behringer DCX-2496
    JL300/4 Focal 6W4311B Focal TN52
    JL500/1 JL10w6v2

  4. #4
    Maximum Bitrate boomintrac's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    2hr west of Chicago
    Posts
    714
    Could be a gain issue between the amp and his pac converter
    Aron
    New Ipad
    Zapco DSP-6SL
    Zapco Reference 360.4: H-Audio Soul, x2 right side
    Zapco Reference 360.4: H-Audio Soul, x2 left side
    Zapco Reference 500.1: JL Audio 10W3V3 Stealth box

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •