Results 1 to 4 of 4

Thread: sub not working

  1. #1
    Constant Bitrate
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    130

    sub not working

    Okay i am running a compaq laptop and i have 2 rockford amps that are being turned on with the 12v ignition wire, one amp powers my speakers and one is bridged to power my subwoofer. Now i am getting power to both amps and i get great sound thru my speakers but nothing comes out of the sub, i know it is all hooked up because the sub with thump when the computer loads up but it wont play any sound. Any ideas why?

  2. #2
    Maximum Bitrate Woofnstuff's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Auckland
    Posts
    570
    what is generating the audio for the sub feed? is it just paralleled off the other amp or are you using a 2.1 or 5.1 setup? tried swapping the rca plugs to the other amp (with them turned off)

    what is the sound card? built in or a soundblaster or something?

  3. #3
    _
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Little Elm, Texas
    Posts
    13,500
    moved to car audio
    Jan Bennett
    FS: VW MKIV Bezel for 8" Lilliput - 95% Finished

    Please post on the forums! Chances are, someone else has or will have the same questions as you!

  4. #4
    Constant Bitrate
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    130
    okay i was reading up on the sound blaster website and i think the problem is i have to set up the sound from the computer into 5.1 sound, after i fix my laptop i will try this out.

Similar Threads

  1. Infill G4 stopped working
    By haiminger in forum Centrafuse
    Replies: 12
    Last Post: 11-11-2007, 02:54 PM
  2. No USB Devices Working Out of the Blue
    By tbird2340 in forum General MP3Car Discussion
    Replies: 6
    Last Post: 10-17-2007, 11:21 AM
  3. -DisableWindowHooks not working - 1.1.0.0
    By Indy in forum StreetDeck Bug Reports
    Replies: 3
    Last Post: 07-31-2007, 08:40 AM
  4. SPV M700 / HTC P3600 not working with Phonecontrol
    By Tracert in forum PhoneControl
    Replies: 0
    Last Post: 07-13-2007, 10:16 PM
  5. Anyone currently working with 18f2550
    By lez in forum General Hardware Discussion
    Replies: 17
    Last Post: 11-03-2006, 07:44 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •