Results 1 to 7 of 7

Thread: Music Videos Not Playing HELP!

  1. #1
    Constant Bitrate
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    175

    Music Videos Not Playing HELP!

    I havent used my carpc in about a year and a half and yesturday I instaled it back in the car. well i updated my music videos and almost every new video i try to play in road runner it wont work. the music from the videos play but there is no video. is that something i have to do with winamp like update it or something else? all these videos are avi and they worked great on my home desktop. any ideas? thanks for the help!

  2. #2
    Fusion Brain Creator 2k1Toaster's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Colorado, but Canadian!
    Posts
    10,049
    codecs
    Fusion Brain Version 6 Released!
    1.9in x 2.9in -- 47mm x 73mm
    30 Digital Outputs -- Directly drive a relay
    15 Analogue Inputs -- Read sensors like temperature, light, distance, acceleration, and more
    Buy now in the MP3Car.com Store

  3. #3
    Constant Bitrate
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    175
    where should i download them from?

  4. #4
    Constant Bitrate
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    175
    anyone?

  5. #5
    Fusion Brain Creator 2k1Toaster's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Colorado, but Canadian!
    Posts
    10,049
    K-lite codecs have a good free pack
    Fusion Brain Version 6 Released!
    1.9in x 2.9in -- 47mm x 73mm
    30 Digital Outputs -- Directly drive a relay
    15 Analogue Inputs -- Read sensors like temperature, light, distance, acceleration, and more
    Buy now in the MP3Car.com Store

  6. #6
    Low Bitrate
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    79
    Quote Originally Posted by 2k1Toaster View Post
    K-lite codecs have a good free pack
    Klite FTW!

  7. #7
    Constant Bitrate
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    175
    yeah i was just going to post up that i did some research and k-lite package worked great! All the vids work now. Thanks!!

Similar Threads

  1. Music won't play while videos playing
    By megalomania in forum Road Runner
    Replies: 2
    Last Post: 06-20-2007, 01:31 PM
  2. Possible Bug in music playing after bootup
    By polo6979 in forum StreetDeck
    Replies: 11
    Last Post: 01-09-2007, 02:39 PM
  3. I can't get road runner to update my music videos
    By kickercivic1 in forum Road Runner
    Replies: 1
    Last Post: 06-14-2006, 08:02 PM
  4. Any way to get it to play svcd music videos?
    By btown in forum Road Runner
    Replies: 2
    Last Post: 03-05-2005, 12:04 AM
  5. music starts playing before centrafuse has loaded
    By phatboy in forum Centrafuse
    Replies: 4
    Last Post: 01-23-2005, 01:38 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •