Results 1 to 2 of 2

Thread: Amp Wont Push Subs

  1. #1
    Low Bitrate AltimateX's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Wisconsin
    Posts
    75

    Amp Wont Push Subs

    So I have an old Punch 250 a2 that I hooked up last night. When I turn on my Kenwood h/u the amp turns on fine. For some odd reason though, if I plug the rca into the right channel and then plug the sub in, I get absolutely no sound from the sub. When i try plugging the rca and sub into the left channel the amp shuts off. If I pull the speaker wire out of the left channel the amp then turns back on.

    Last year I had this amp and sub running in my Explorer without any problems.

    Any ideas?

  2. #2
    FLAC DodgeCummins's Avatar
    Join Date
    Oct 2000
    Location
    DFW area
    Posts
    1,386
    I would recheck the wiring.

Similar Threads

  1. orion subs and amp
    By bwheat7 in forum Car Audio
    Replies: 1
    Last Post: 05-28-2008, 08:06 PM
  2. 2 subs on 2 channels amp
    By shadowz911 in forum Car Audio
    Replies: 5
    Last Post: 05-16-2008, 11:18 PM
  3. RE XXX Subs Amp Strapping Howto? 1Ohm?
    By Philhop in forum Car Audio
    Replies: 62
    Last Post: 08-30-2007, 03:57 PM
  4. Installing amp and subs with the Infinity GOLD in Jeep
    By schectercsh1 in forum Car Audio
    Replies: 3
    Last Post: 05-04-2007, 09:30 AM
  5. FS: JL AUDIO SUBS AND 500/1 amp
    By EsKALad in forum Classified Archive
    Replies: 14
    Last Post: 09-17-2005, 01:08 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •