Results 1 to 3 of 3

Thread: amp thump

  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    2

    amp thump

    I just installed Pioneer FH-P800BT on our 2001 saab 9-5. Everything works find now, except that there is a very loud pop noise from the speaker everytime when on turn off the volume (from 1 to 0), mute, change the source from radio to CD, or turn off the car.
    Is it typical turn off thump? Does the method on Crutchfield.com in the following link works?

    http://www.crutchfield.com/app/Suppo...n%20on%20thump

    I need your advices. Thanks a lot!

  2. #2
    MySQL Error soundman98's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    on the border of northern IL/IN
    Posts
    5,820
    This forum is dedicated to CarPCs and installing them in your car.

    The car audio forum is dedicated to integrating your car audio system with your CarPC.

    For specific questions related to car audio equipment systems that do not include CarPCs, I would recomend checking out car audio specific forums:

    http://www.elitecaraudio.com
    http://www.carsound.com
    http://www.caraudioforum.com
    http://forum.sounddomain.com
    http://www.realcaraudio.com
    http://www.carstereo.com
    http://www.caraudiomag.com
    http://www.termpro.com
    http://www.the12volt.com
    http://www.talkaudio.co.uk
    http://www.caraudiosecurity.com
    http://www.diymobileaudio.com
    http://www.soundsolutionsaudio.com
    http://www.dynamicautoacoustics.com
    et. al.

    There is a chance that someone on here might have an answer for you, I would just hate for you to wait around for it when I know you could get an answer much quicker on a dedicated forum.

    Good luck.
    search around at these other car audio forums, you might be able to get a more definitive answer.

  3. #3
    Newbie
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    2
    Thank you for your information.

    Quote Originally Posted by soundman98 View Post
    search around at these other car audio forums, you might be able to get a more definitive answer.

Similar Threads

  1. Replies: 38
    Last Post: 11-30-2010, 05:04 AM
  2. 2400 Digital amp constant thump at 0 Vol
    By eddysolo in forum Car Audio
    Replies: 3
    Last Post: 10-29-2008, 01:04 PM
  3. YES!!! Yet Another Amp Problem
    By CaptainTrap in forum Car Audio
    Replies: 20
    Last Post: 03-24-2007, 09:58 PM
  4. Amp running hot...??
    By Emerica2843 in forum General Hardware Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 02-08-2006, 05:40 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •