Results 1 to 3 of 3

Thread: amp isnt hitting..

  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    1

    amp isnt hitting..

    i have 2 12" infinity speakers, and a 760 watt pioneer gm-5200t amp. it is bridged. the other day i blew both fuses in my amp. but i replaced them and everything seemed good. but then i was playing it and it quit hitting. i dont know why, i checked the fuses, they look fine, and i took the speakers out of the box, and they look fine too. im not real good with electrical stuff lol. but if anyone can help, id appreciate it

  2. #2
    Constant Bitrate kolton5543's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Safford Arizona
    Posts
    170
    Sounds like your amp is bad. Not to much you could do your self

  3. #3
    Newbie
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    12
    It could just be that something on the board inside the amp got friend when the fuses were blown. My assumption is that is what happened.

Similar Threads

  1. New 7" LCD hitting the market
    By galvitron in forum LCD/Display
    Replies: 0
    Last Post: 01-21-2008, 12:43 PM
  2. Replies: 3
    Last Post: 09-14-2007, 02:04 PM
  3. 500W Sub not hitting hard
    By FrozenLava in forum Car Audio
    Replies: 7
    Last Post: 05-26-2007, 01:32 PM
  4. Lockup when hitting bumps
    By kobaz in forum General Hardware Discussion
    Replies: 8
    Last Post: 11-02-2006, 12:15 AM
  5. Hardest hitting 6x9s?
    By joe diego in forum Car Audio
    Replies: 37
    Last Post: 04-04-2006, 10:35 PM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •