Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 12 of 12

Thread: Sound is *****ed

  1. #11
    Newbie
    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    11
    Thanx for the helping posts,

    I tried everything, and still got a hdd sound in it, I tried to use the InCar System for the first time with the engine running and guess what:

    I CAN EVEN HEAR MY ENGINE!!!!!!


    Tomorrow I will try to use Thicker cables and make a new and better Ground point.
    Check my own Forum for the complete log about building my own InCar System

    InCar System:
    Epia V10000
    160 GB IDE
    DVD 16X
    USB Bluetooth
    USB WLAN LINKSYS
    NOW WITH SCREEN
    Lilliput 7' TouchScreen

  2. #12
    Variable Bitrate Supermike's Avatar
    Join Date
    May 2004
    Location
    AZ
    Posts
    294
    This is an interesting article about the chassis ground in a car:

    http://www.davidnavone.com/heresHow/june2003-pt1.htm

    Descibes how to find a quiet place for grounding to the chassis - but requires some work.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. Sound cards from incarpcs , sacrificing sound quality?
    By skinhead in forum General Hardware Discussion
    Replies: 15
    Last Post: 09-02-2004, 02:05 AM
  2. Best possible sound quality
    By ST43LTH in forum General Hardware Discussion
    Replies: 17
    Last Post: 07-06-2004, 08:10 AM
  3. alright, sound distortion from over boosting.
    By ares in forum General Hardware Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 03-14-2004, 12:04 AM
  4. EQ sound question + volume
    By dank_Army in forum General Hardware Discussion
    Replies: 6
    Last Post: 02-16-2004, 12:09 PM
  5. got sound?
    By masch in forum Newbie
    Replies: 20
    Last Post: 11-17-2003, 09:01 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •