Results 1 to 6 of 6

Thread: weirdness with power block.

  1. #1
    Low Bitrate
    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    76

    weirdness with power block.

    I have a tsunami fuse block (http://www.partsexpress.com/pe/pshow...number=263-134) and since I did all my wiring today I figured id hook this up and be set.

    A couple questions.

    It beeps REALLY loud when the car is started for like 5 min, then eventually stops. Im assuming, and hoping this is not normal for it. What could it be?

    Im assuming its 'Audible blown fuse and high/low voltage warning'

    reading that I now realize that this does not come with fuses, where do the fuses go on this thing? I dont really see a spot for them. Would any automotive site have these mini-anl fuses or are they mainly used for audio equipment?

  2. #2
    Nic
    Nic is offline
    FLAC Nic's Avatar
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Melbourne, Australia
    Posts
    1,047
    the fuses go in the clear window between the screws at the top and the bottom, mini-ANL fuses are a car audio thing, go looking at car audio places or in the car audio section of shops
    Signature: [==||========] 20% complete

  3. #3
    _
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Little Elm, Texas
    Posts
    13,500
    lol - classic......

    sorry - just had to laugh

    =]
    Jan Bennett
    FS: VW MKIV Bezel for 8" Lilliput - 95% Finished

    Please post on the forums! Chances are, someone else has or will have the same questions as you!

  4. #4
    Neither darque nor pervert DarquePervert's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Elsewhere
    Posts
    13,949
    We're going to see his car aflame on the side of the road one of these days, I believe.
    Have you looked in the FAQ yet?
    How about the Wiki?



    Under normal circumstances, a signature would go here.

  5. #5
    Low Bitrate
    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    76
    yeah you guessed it champ.

    im new to car audio thats all.

  6. #6
    _
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Little Elm, Texas
    Posts
    13,500
    one quick question.....did you look for a fuse rating or anything on that Tsunami piece? to assume that it came with fuses you must have at least checked to see that it had a fuse rating for the entire thing....you would have needed to check and see what the ratings were on the fuses to match it to your needs......if you don't match your fuse ratings you can get yourself in some serious doo doo
    Jan Bennett
    FS: VW MKIV Bezel for 8" Lilliput - 95% Finished

    Please post on the forums! Chances are, someone else has or will have the same questions as you!

Similar Threads

  1. My low cost, easy to build power supply...
    By SkinnyBoy in forum Power Supplies
    Replies: 52
    Last Post: 09-27-2006, 06:10 PM
  2. Simple Idea for keeping power to inverter while cranking....
    By syclone477 in forum Power Supplies
    Replies: 1
    Last Post: 03-23-2004, 09:03 AM
  3. Opus power supply issue
    By dmazyn in forum Power Supplies
    Replies: 2
    Last Post: 10-15-2003, 06:32 PM
  4. Brief power loss between ACC and start
    By Destin in forum General Hardware Discussion
    Replies: 20
    Last Post: 01-26-2001, 10:12 PM
  5. HELP!! Power Supply wont supply power
    By Saab in forum General Hardware Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 08-28-2000, 09:33 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •