Results 1 to 4 of 4

Thread: Uh oh. No audio from my soundcard..

  1. #1
    Newbie braidy's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    44

    Angry Uh oh. No audio from my soundcard..

    I think I blew up my soundcard. Me being stupid and all, neglected to remember to earth my carputer to my chassis. Now, for some reason (right after I solved the issue of noisy audio in my car from the PC), my soundcard won't output any audio. Has this happened to anyone else? Does anyone know what the go is? I suspect it calls for a new soundcard, which is a shame, as I only have one PCI slot that I can access (the PSU is mounted just about the rest of the slots) and the original soundcard was onboard.

    Thoughts?

  2. #2
    MySQL Error scott_fx's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Los Angeles Ca
    Posts
    3,998
    it'd help to describe your components, what motherboard do you have? are you sure it's the soundcard? have you hooked up headphones to the output jack to see if you're getting any audio? is the amp working?
    New System in progress:
    M10k
    Phaze TD1500 ~> Dynaudio MD130
    Phaze TD1500 ~> Seas g18rnx/p
    Zapco Ref 500.1 ~ 12" tc-9
    Behringer DCX2496 ~ Envision Electronics psu
    Transflective Xenarc

    My Car Pc Install
    My Boat Pc worklog

  3. #3
    Newbie braidy's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    44
    <a href="http://us.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=1211&C ATEGORY_TYPE=MB&SITE=US">DFI WT70-EC</a> is the motherboard. I am quite sure it is the soundcard as I have tried it in multiple headphones, amps, etc.

  4. #4
    FLAC
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    NY
    Posts
    1,164
    edit that comment, i knwo what you mean, but use the link option. These forums don't take straight HTML
    Carputer Progress: Here we go again...

    THE GF THEME
    Genesis has speed
    Genesis has class
    Genesis sent money
    before your a__;)

    Join the fight against carputters. EMAIL ME!

Similar Threads

  1. OEM Navigation Connectors
    By Mr Castulucci in forum General Hardware Discussion
    Replies: 15
    Last Post: 07-20-2010, 06:25 PM
  2. Soundcard, FM Modulator, Onboard Audio
    By ukchris in forum Car Audio
    Replies: 1
    Last Post: 09-27-2005, 10:58 PM
  3. designing audio system
    By 1DeepG in forum Newbie
    Replies: 3
    Last Post: 06-29-2005, 09:48 PM
  4. Audio problems, Epia Sound, and FAQ stuff
    By gothate in forum Newbie
    Replies: 2
    Last Post: 06-16-2005, 05:04 PM
  5. audio w/o a soundcard possible?
    By scott_fx in forum General Hardware Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 04-28-2005, 03:15 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •