Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 21 to 30 of 32

Thread: Amp Shock....HELP, please.

  1. #21
    Low Bitrate Ub312g0d's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Toronto Ontario
    Posts
    75
    yea, I agree with furball69. Somebody has deffinitely fixed a trace on that and it looks like the other one needs the same treatment. Cant hurt to do. Just follow the other trace and find 2 points that you can solder to to bridge the gap. it's probably worth fixing the third trace thats damaged as well.

  2. #22
    MySQL Error Scouse Monkey's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Bristol
    Posts
    9,727
    looks like that cut was made using a cutting wheel and the charring is due to the fibrelgass pcb getting hot.

    edit: the scratches around it also show that whoever did it did a **** poor job (as well as the charring).

  3. #23
    Newbie
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    18
    Bridged....
    Attached Images Attached Images  

  4. #24
    Constant Bitrate
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    146
    Sweet! Does it work now? Worth a try even if it didn't work.

  5. #25
    Newbie
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    18
    Hooking it up now....lets pray(even tho I'm not religious).

  6. #26
    MySQL Error Scouse Monkey's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Bristol
    Posts
    9,727
    BANG!

  7. #27
    MySQL Error Scouse Monkey's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Bristol
    Posts
    9,727
    is there anyting in the case that could have damaged the pcb and then shorted it out? could be a fretting gouge.

  8. #28
    Newbie
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    18
    BAM!!

    It works completely!!!

    Thanx everyone!!!!

  9. #29
    _
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Little Elm, Texas
    Posts
    13,500
    nice!

    find out from your friend why it was like that in the first place though...lol
    Jan Bennett
    FS: VW MKIV Bezel for 8" Lilliput - 95% Finished

    Please post on the forums! Chances are, someone else has or will have the same questions as you!

  10. #30
    Newbie
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    18
    False alarm....

    Stoped working after a little bit.

    Found out that it doesnt do it because it gets bumped....it does it randomly.

    Any ideas why it would randomly protect itself every other second?

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Similar Threads

  1. vw mk4 monson amp and another amp
    By colorless in forum Car Audio
    Replies: 34
    Last Post: 09-05-2012, 11:43 AM
  2. del
    By hanzacra in forum General Hardware Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 11-27-2007, 03:41 AM
  3. Hard drive shock / vibration thoughts
    By S11D336B in forum General Hardware Discussion
    Replies: 60
    Last Post: 09-27-2006, 12:40 AM
  4. Amp running hot...??
    By Emerica2843 in forum General Hardware Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 02-08-2006, 06:40 PM
  5. Amp running hot...??
    By Emerica2843 in forum Car Audio
    Replies: 6
    Last Post: 01-29-2006, 08:29 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •