Page 4 of 4 FirstFirst 1234
Results 31 to 32 of 32

Thread: Amp Shock....HELP, please.

  1. #31
    Constant Bitrate
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    146
    Nope, but if you find out I'd like to know too; I have a 400W amp that does that too.

  2. #32
    _
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Little Elm, Texas
    Posts
    13,500
    another short somewhere....

    are you 100% positive that it's installed correctly? that this can't be happening because of a faulty install? grounds are all good, no wires are pinched, all connections are 100% solid and can't be pulled free?
    Jan Bennett
    FS: VW MKIV Bezel for 8" Lilliput - 95% Finished

    Please post on the forums! Chances are, someone else has or will have the same questions as you!

Page 4 of 4 FirstFirst 1234

Similar Threads

  1. vw mk4 monson amp and another amp
    By colorless in forum Car Audio
    Replies: 34
    Last Post: 09-05-2012, 11:43 AM
  2. del
    By hanzacra in forum General Hardware Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 11-27-2007, 03:41 AM
  3. Hard drive shock / vibration thoughts
    By S11D336B in forum General Hardware Discussion
    Replies: 60
    Last Post: 09-27-2006, 12:40 AM
  4. Amp running hot...??
    By Emerica2843 in forum General Hardware Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 02-08-2006, 06:40 PM
  5. Amp running hot...??
    By Emerica2843 in forum Car Audio
    Replies: 6
    Last Post: 01-29-2006, 08:29 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •