Results 1 to 5 of 5

Thread: Help rewiring for expedition speakers

  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    4

    Help rewiring for expedition speakers

    hi i have everything set up correctly i have two jl amps a sony head unit two l7 subs and i got it professionaly yinstalled my problem is that my front speakers the left one keeps distorting while th other one is clear and also my rear right speaker keeps cutting off and on randomly there seems to be no reason...so i think its due to the wiring of the speakers how can i do this

  2. #2
    _
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Little Elm, Texas
    Posts
    13,500
    many options

    first is to take it back where you had it professionally installed and tell them it's not right
    Jan Bennett
    FS: VW MKIV Bezel for 8" Lilliput - 95% Finished

    Please post on the forums! Chances are, someone else has or will have the same questions as you!

  3. #3
    Newbie
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    4
    c the thing is that i did not have them do that partt i had my speakers done a longggg time ago by soem one elses i want to do this on my own

  4. #4
    _
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Little Elm, Texas
    Posts
    13,500
    ok - since i can't stand ebonics I'll let someone else take this one one

    Jan Bennett
    FS: VW MKIV Bezel for 8" Lilliput - 95% Finished

    Please post on the forums! Chances are, someone else has or will have the same questions as you!

  5. #5
    FLAC Jahntassa's Avatar
    Join Date
    May 2005
    Location
    Conyers, GA
    Posts
    1,417
    1. Check the wiring of your speakers.
    2. It sounds like the front left one is blown, you'll probably need new speakers.
    3. Your right rear one sounds like an amplifier, loose wire, or bad speaker problem.
    4. Most of us speak English here, and asking questions in that language will help you get along better.

Similar Threads

  1. Speakers setup and placement
    By kingtut in forum General Hardware Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 08-13-2007, 03:37 PM
  2. soundcard + amp + factory speakers?
    By bmbr in forum Car Audio
    Replies: 8
    Last Post: 03-24-2006, 12:57 AM
  3. 92 range rover speakers cutting out
    By MAXXMODDER in forum Car Audio
    Replies: 1
    Last Post: 12-09-2005, 05:40 PM
  4. Rear speakers not going :(
    By samael in forum Car Audio
    Replies: 9
    Last Post: 08-13-2005, 03:33 AM
  5. Replies: 12
    Last Post: 10-28-2004, 07:44 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •