Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 12 of 12

Thread: HELP! Hibernation is not working properly...

  1. #11
    Newbie Rtaxerxes's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Durban, South Africa
    Posts
    28
    Just trying out Centrafuse for the forst time, and my version 1.2 also has this problem. It is not a windows or hardware problem, cos it was working fine in road runner.

  2. #12
    Constant Bitrate
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    166
    Quote Originally Posted by Rtaxerxes View Post
    Just trying out Centrafuse for the forst time, and my version 1.2 also has this problem. It is not a windows or hardware problem, cos it was working fine in road runner.
    I am having a similar problem with CF and hibernation. Every 5th reboot the computer will start to come back from hibernation and when it is done, it will randomly reboot, which restarts my computer.

    Now I am positive this is a problem with CF because I started using RR and the problem has stopped. I have started my car roughly 25 times and have yet to have a problem with it reloading from hibernation.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. Centrafuse RC3 Release Notes
    By veetid in forum Centrafuse
    Replies: 0
    Last Post: 08-20-2006, 11:09 PM
  2. Centrafuse XLE RC1 Release Notes
    By veetid in forum Centrafuse
    Replies: 0
    Last Post: 07-12-2006, 03:48 PM
  3. 1.7 Progress report
    By veetid in forum Centrafuse
    Replies: 0
    Last Post: 04-28-2006, 10:14 AM
  4. Rikaline 6010 hibernation not working.
    By skippy911 in forum GPS
    Replies: 9
    Last Post: 08-04-2005, 07:53 PM
  5. XMPCR has hibernation problems?
    By MikeH in forum FrodoPlayer
    Replies: 29
    Last Post: 09-24-2004, 10:08 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •