Page 15 of 26 FirstFirst ... 5678910111213141516171819202122232425 ... LastLast
Results 141 to 150 of 252

Thread: XM / Sirius Worklog

  1. #141
    FLAC Nola111's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    New Orleans, LA
    Posts
    1,197
    Quote Originally Posted by smeesseman View Post
    I was referring to this above comment that everything worked. I'll be looking for your log, will be out for a few hours after dinner but will look into when I get home...
    Ok yeah sorry, I guess I was a little confusing.

    Ok here's the deal. I went out and re-tested with both patch and non-patch, and it does look like the 1.46 Patch caused the problem. I rolled back to regular 1.46 and everything populated fine in the list... HOWEVER, even in 1.46, the song info still does not update unless you press the channel. So basically when you start the module, it will load the entire list with whatever artist and song is currently playing on each channel, but nothing of those will ever change unless you select a channel. Then that one channel updates itself.

    Here are two logs for you

    Thanks!
    Attached Files Attached Files

  2. #142
    VENDOR - Centrafuse smeesseman's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Detroit, MI
    Posts
    392
    Quote Originally Posted by Nola111 View Post
    Ok yeah sorry, I guess I was a little confusing.

    Ok here's the deal. I went out and re-tested with both patch and non-patch, and it does look like the 1.46 Patch caused the problem. I rolled back to regular 1.46 and everything populated fine in the list... HOWEVER, even in 1.46, the song info still does not update unless you press the channel. So basically when you start the module, it will load the entire list with whatever artist and song is currently playing on each channel, but nothing of those will ever change unless you select a channel. Then that one channel updates itself.

    Here are two logs for you

    Thanks!
    I see the problem but not sure why it is happening, I can't reproduce it here. Try the following two satradio.dll downloads, run both of them, let me know how they work for you, and send me the log for each one, let me know which log is which too... Thanks for your time in tracking this down...
    Attached Files Attached Files

  3. #143
    VENDOR - Centrafuse smeesseman's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Detroit, MI
    Posts
    392
    Use this SatRadio.zip in place of the previous one I posted. Still use the SatRadio-N-I.zip from the previous post... Will be looking for your logs when you post them...
    Attached Files Attached Files

  4. #144
    FLAC Nola111's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    New Orleans, LA
    Posts
    1,197
    Scott, thanks a ton and sorry for the delay. I have not had a chance to test yet due to holiday obligations and whatnot. I'll let you know and get you some logs asap.

    Thanks again.

  5. #145
    VENDOR - Centrafuse smeesseman's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Detroit, MI
    Posts
    392

    New update 1.461

    New update 1.461, please test and report back any issues...

  6. #146
    Low Bitrate
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    71
    The XM radio continues to a BIG disappointment, I endured continuous looping and fade outs with loss of signals etc. When retirning from hibernation it plays XM and MEDIA both at the same time. Also when returning(HORM) it takes a long time(upto a 1min) before you can hear anything coming from XM. The XM portion should be rewrote like the music player was rewritten. I personally don't care for the visuals, in that this is XM not a mp3 player. I think some of the problems appear to be centered around cpu cycles!

  7. #147
    Constant Bitrate
    Join Date
    May 2007
    Location
    Wichita, KS
    Posts
    164
    Does anyone have 1.461 working? i just got XMD1000 and it works fine with frodoplayer but i cant get centrafuse to do ANYTHING....

  8. #148
    Constant Bitrate
    Join Date
    May 2007
    Location
    Wichita, KS
    Posts
    164
    Ok this is really weird smeesse;
    I got 1.461 XM working in centrafuse version 1.20. But i cant get it working for centrafuse version 1.46..... ????????????

    although, im only getting 4 channels... but im not sure if this is an activation problem or not.
    i get channel 1, 130, 143 (doesnt actually work, but shows up and refreshes) and 247....

    is there a way to manually refresh the xm channel list? the one in settings doesnt do anything.... & my signal is 94% and T is 0%.... what does the T mean?

  9. #149
    Maximum Bitrate
    Join Date
    May 2006
    Location
    Seattleish, WA
    Posts
    823
    Quote Originally Posted by Lithoss View Post
    although, im only getting 4 channels... but im not sure if this is an activation problem or not.
    i get channel 1, 130, 143 (doesnt actually work, but shows up and refreshes) and 247....
    That's an indicator of an unactivated radio.


    is there a way to manually refresh the xm channel list? the one in settings doesnt do anything.... & my signal is 94% and T is 0%.... what does the T mean?
    You won't get any more channels showing up until the radio goes active.

    "T" is for "Terrestrial", as in "ground". XM (and Sirius) has a network of ground based repeaters to broadcast the signal in areas with tall structures which would otherwise block the sat signal.

    As for it being 0... I haven't seen it be non-zero in quite a while. I used to get a strong ground signal in my area, but I'm not any more. That in turn is causing a number of dropouts in areas that used to be fine (an XM receiver is design to switch to the stronger of the two signals within a range).


    I have faith in Scott - he's taken the XM module from something useless to something that I can actually use without wanting to through something at the screen. But, there's definitely been a hiccup in the plan though the last couple of releases. I'm running 1.451 - it's been the "best" in the recent releases.

    I refuse to move to CF 1.46 in general 'cause I'm sick of having to reset all my button choices, config options etc. David claims that the 1.50 release will auto-upgrade.
    :: Mark

  10. #150
    Constant Bitrate
    Join Date
    May 2007
    Location
    Wichita, KS
    Posts
    164
    Awesome, thanks midi.

    It seems to be working fine now. Just incase anyone is in the same situation as me, all i did was kill XM (click on media in CF), go to settings, sat radio, and hit refresh channel list. i just let it sit right after that for 15 minutes and now its perfect. I also did the XM refresh on their site (http://www.xmradio.com/refresh/) about an hour earlier.

    I have faith in scott, he's done a hell of lot more than i could ever do.

    Now that i have it working in CF 1.20 (i also havent updated my real car setup), im happy for now and will watch for updates. thanks scott

    as for terrestrial signal.... here in wichita ks i dont think there's much need for repeaters, except for maybe right downtown (where im not)...... maybe that explains it? thanks for info

Similar Threads

  1. Replies: 42
    Last Post: 12-11-2009, 02:36 PM
  2. XM = Sirius! Merger Reported
    By lostreception in forum General MP3Car Discussion
    Replies: 6
    Last Post: 02-20-2007, 09:53 AM
  3. Got XM to work, then it took a dump
    By DuDs in forum StreetDeck
    Replies: 3
    Last Post: 05-06-2006, 05:42 PM
  4. XM Satellite Radio to Unveil XM Advanced Services at 2006 Consumer
    By Will Albers in forum General MP3Car Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 03-27-2006, 08:49 PM
  5. Sirius vs. XM...? what up Gee?
    By mindscream in forum Car Audio
    Replies: 12
    Last Post: 10-24-2004, 03:31 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •