Page 17 of 26 FirstFirst ... 7891011121314151617181920212223242526 LastLast
Results 161 to 170 of 252

Thread: XM / Sirius Worklog

  1. #161
    Constant Bitrate
    Join Date
    May 2007
    Location
    Wichita, KS
    Posts
    164
    Quote Originally Posted by midiwall View Post
    Well, I hate to blow a hole in your theory, but I don't run CF as the shell. I got in the habit of just running it as an app during the way early days since it wasn't exactly stable. Booting into the CarPC with a shell app that hangs wasn't pretty.

    The jumpstart thing is interesting... Are you sure the NAV module isn't pointed at COM1?
    Alrighty how are you starting CF when you boot then? startup folder? hmm.

    i've always run my carpc with CF as the shell.. did it with the registry method before CF would do it for you (or before i noticed CF would do it for you, one or the other )

    All this test computer has hooked up is keyboard, mouse, network, monitor and XM... during my fiddling i also took a look at IRQ's and no conflicts there either.

    do you have some services disabled?

    EDIT: spoke too soon... still have problems after hibernate... restarting CF does the trick though.... i wonder if there's a quick easy way to get CF to restart XM

  2. #162
    Maximum Bitrate
    Join Date
    May 2006
    Location
    Seattleish, WA
    Posts
    823
    Actually right now, it's a manual start, but since hibernate works for me, I rarely have to restart the machine. (sorry) And the install is pure, all services, everything as default out of the box and with all updates that were available at the time of install - about 6 months ago. I do NOT have auto updater running so I haven't taken any updates for a while.


    You talk about a "test computer"... is this all happening on a desktop that you're working with, or is this the actually machine that will become your CarPC? The reason I ask is that I wonder if something "interesting" is going on with the power module within Windows based on the motherboard you're working with. i.e, I'm running on an M10000, but the power control/hibernate/resume will run differently on that board than say a Dell desktop.


    And I've lost track... your specific issues after resume are ???
    :: Mark

  3. #163
    Constant Bitrate
    Join Date
    May 2007
    Location
    Wichita, KS
    Posts
    164
    Sorry, i guess i need to consolidate my threads a little more... kinda hard to follow.

    my XP install seems very similar to yours, SP2, all services, etc etc

    my 'test computer' is a seperate computer sitting behind me. the motherboard is new, its an intel D201GLY2 which i plan on using in my current CarPC once i build my new case. right now i have a different CarPC actually in my car, so ill just be swapping mobo's.
    the D201GLY2 is just running on a regular ATX psu right now, i dont think that could cause any problems. it will be running on DSATX once i make the mobo transfer.

    since i have XM working somewhat reasonably, im going to install the XM into my car tomorrow and see how it runs on my current carPC... what a mess eh? :P

    as of right now, my status/issues are:
    • CF 1.20, SatRadio.dll 1.42 OR 1.46 (no difference it seems)
    • works perfectly after a clean boot straight to CF as shell
    • works fine after a normal restart
    • after resuming from hibernation, it shows the screen exactly as it was before hibernation, then a loading window pops up, and then the current song goes to "-", and nothing will update. channel list is still there.
    • exiting CF (which restarts explorer and sends the pc to the windows desktop), and then relaunching CF resets XM, and it works perfect from there

  4. #164
    VENDOR - Centrafuse smeesseman's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Detroit, MI
    Posts
    392
    Quote Originally Posted by Lithoss View Post
    Sorry, i guess i need to consolidate my threads a little more... kinda hard to follow.

    my XP install seems very similar to yours, SP2, all services, etc etc

    my 'test computer' is a seperate computer sitting behind me. the motherboard is new, its an intel D201GLY2 which i plan on using in my current CarPC once i build my new case. right now i have a different CarPC actually in my car, so ill just be swapping mobo's.
    the D201GLY2 is just running on a regular ATX psu right now, i dont think that could cause any problems. it will be running on DSATX once i make the mobo transfer.

    since i have XM working somewhat reasonably, im going to install the XM into my car tomorrow and see how it runs on my current carPC... what a mess eh? :P

    as of right now, my status/issues are:
    • CF 1.20, SatRadio.dll 1.42 OR 1.46 (no difference it seems)
    • works perfectly after a clean boot straight to CF as shell
    • works fine after a normal restart
    • after resuming from hibernation, it shows the screen exactly as it was before hibernation, then a loading window pops up, and then the current song goes to "-", and nothing will update. channel list is still there.
    • exiting CF (which restarts explorer and sends the pc to the windows desktop), and then relaunching CF resets XM, and it works perfect from there
    Can you post your SatRaido logs (See Post 1 for detail), I can take a look at them to see what might be going on. Let me know what version satradio.dll you are using too, some of them will require CF 1.46 to be installed...

  5. #165
    Constant Bitrate
    Join Date
    May 2007
    Location
    Wichita, KS
    Posts
    164
    Quote Originally Posted by smeesseman View Post
    Can you post your SatRaido logs (See Post 1 for detail), I can take a look at them to see what might be going on. Let me know what version satradio.dll you are using too, some of them will require CF 1.46 to be installed...
    Well i can tell you right now im using the newest version for Satradio.dll, 1.461 (12/15/2007), with CF 1.20 and it's been working best. I can't get CF 1.46 to do anything at all.
    Would you like logs from CF 1.20 or 1.46?

    Well i see what you me re requiring CF 1.46, i cant generate a log with CF 1.20....... grrr... but XM actually works with CF 1.20/Satradio.dll 1.461, save for some hibernation issues

  6. #166
    Constant Bitrate
    Join Date
    May 2007
    Location
    Wichita, KS
    Posts
    164
    here's CF 1.46 with SatRadio 1.461 (12/15/07):
    Code:
    40:42:96> startup
    40:44:65> SatRadio_CF_Event_refreshText()
    40:44:85> SatRadio_CF_Event_applicationLoaded()
    40:47:59> CF_pluginShow()
    40:47:59> startupRadio()
    40:47:60> satPowerUp(0)
    40:47:60> satPowerUp():  Opening COM1
    40:48:65> satPowerUp(0)
    40:48:65> satPowerUp():  Opening COM1
    40:49:65> satPowerUp(0)
    40:49:65> satPowerUp():  Opening COM1
    40:50:65> satPowerUp(0)
    40:50:65> satPowerUp():  Opening COM1
    40:51:65> satPowerUp(0)
    40:51:65> satPowerUp():  Opening COM1
    40:52:65> satPowerUp(0)
    40:52:65> satPowerUp():  Opening COM1
    40:53:65> satPowerUp(0)
    40:53:65> satPowerUp():  Opening COM1
    40:53:68> CF_pluginData(VISIMAGEPATH):  C:\Program Files\Flux Media\Centrafuse\Plugins\SatRadio\XMImages\generic.png
    40:53:70> CF_pluginSetVisImage()
    40:53:71> satLoadList():  startupRadio() failed
    40:53:78> CF_pluginData(VISIMAGEPATH):  C:\Program Files\Flux Media\Centrafuse\Plugins\SatRadio\XMImages\generic.png
    ...
    ...
    41:02:50> CF_pluginData(VISIMAGEPATH):  C:\Program Files\Flux Media\Centrafuse\Plugins\SatRadio\XMImages\generic.png
    41:02:56> SatRadio_CF_Event_applicationClosing()
    41:02:56> CF_pluginPause()
    41:02:56> CF_pluginPause(): Sending MUTE command
    41:02:56> SaveSatCurrentAudio():  False
    41:02:62> CF_pluginClose()
    41:02:62> satPowerDown()
    41:02:62> CF_pluginClose():  Calling CF_setMixerMute(true)
    XMtest works fine so its not hardware related... i dont think at least...

  7. #167
    VENDOR - Centrafuse smeesseman's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Detroit, MI
    Posts
    392
    Quote Originally Posted by Lithoss View Post
    here's CF 1.46 with SatRadio 1.461 (12/15/07):
    Code:
    40:42:96> startup
    40:44:65> SatRadio_CF_Event_refreshText()
    40:44:85> SatRadio_CF_Event_applicationLoaded()
    40:47:59> CF_pluginShow()
    40:47:59> startupRadio()
    40:47:60> satPowerUp(0)
    40:47:60> satPowerUp():  Opening COM1
    40:48:65> satPowerUp(0)
    40:48:65> satPowerUp():  Opening COM1
    40:49:65> satPowerUp(0)
    40:49:65> satPowerUp():  Opening COM1
    40:50:65> satPowerUp(0)
    40:50:65> satPowerUp():  Opening COM1
    40:51:65> satPowerUp(0)
    40:51:65> satPowerUp():  Opening COM1
    40:52:65> satPowerUp(0)
    40:52:65> satPowerUp():  Opening COM1
    40:53:65> satPowerUp(0)
    40:53:65> satPowerUp():  Opening COM1
    40:53:68> CF_pluginData(VISIMAGEPATH):  C:\Program Files\Flux Media\Centrafuse\Plugins\SatRadio\XMImages\generic.png
    40:53:70> CF_pluginSetVisImage()
    40:53:71> satLoadList():  startupRadio() failed
    40:53:78> CF_pluginData(VISIMAGEPATH):  C:\Program Files\Flux Media\Centrafuse\Plugins\SatRadio\XMImages\generic.png
    ...
    ...
    41:02:50> CF_pluginData(VISIMAGEPATH):  C:\Program Files\Flux Media\Centrafuse\Plugins\SatRadio\XMImages\generic.png
    41:02:56> SatRadio_CF_Event_applicationClosing()
    41:02:56> CF_pluginPause()
    41:02:56> CF_pluginPause(): Sending MUTE command
    41:02:56> SaveSatCurrentAudio():  False
    41:02:62> CF_pluginClose()
    41:02:62> satPowerDown()
    41:02:62> CF_pluginClose():  Calling CF_setMixerMute(true)
    XMtest works fine so its not hardware related... i dont think at least...
    Can you post the whole log file log.txt, ther's a whole lot missing from what you posted... Thanks...

  8. #168
    VENDOR - Centrafuse smeesseman's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Detroit, MI
    Posts
    392
    Quote Originally Posted by Lithoss View Post
    Well i can tell you right now im using the newest version for Satradio.dll, 1.461 (12/15/2007), with CF 1.20 and it's been working best. I can't get CF 1.46 to do anything at all.
    Would you like logs from CF 1.20 or 1.46?

    Well i see what you me re requiring CF 1.46, i cant generate a log with CF 1.20....... grrr... but XM actually works with CF 1.20/Satradio.dll 1.461, save for some hibernation issues
    Yeah I can only go off the latest version so please use CF 1.46. We can get it working no problem as long as you can respond between debug versions released...

  9. #169
    VENDOR - Centrafuse smeesseman's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Detroit, MI
    Posts
    392
    New version posted with some attempted hibernation issue fixes, and more debug logging so we can find these last remaining issues... See post #1 for details and download link...

  10. #170
    VENDOR - Centrafuse smeesseman's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Detroit, MI
    Posts
    392
    Quote Originally Posted by Nola111 View Post
    Scott, really sorry about this... these are LONG overdue. I don't know if this is moot now since you've released 1.461, but here are 3 logs for you. The first 2 are the ones you originally requested from me, and the third is the log using 1.461 (which may or may not be one of the same SatRadio.dll I already tested above).

    In all 3 cases, it's not good news. Still no station information refreshing without manually pressing the channel.
    I see the problem, a flag I have that says "sattelite radio is playing" is not getting set, can you run the latest version I just posted, and then post me not only the satradio log, but the CF error.log as well? We are getting close to have you back up and running...

Similar Threads

  1. Replies: 42
    Last Post: 12-11-2009, 02:36 PM
  2. XM = Sirius! Merger Reported
    By lostreception in forum General MP3Car Discussion
    Replies: 6
    Last Post: 02-20-2007, 09:53 AM
  3. Got XM to work, then it took a dump
    By DuDs in forum StreetDeck
    Replies: 3
    Last Post: 05-06-2006, 05:42 PM
  4. XM Satellite Radio to Unveil XM Advanced Services at 2006 Consumer
    By Will Albers in forum General MP3Car Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 03-27-2006, 08:49 PM
  5. Sirius vs. XM...? what up Gee?
    By mindscream in forum Car Audio
    Replies: 12
    Last Post: 10-24-2004, 03:31 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •