Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 13 of 13

Thread: Infill G4 stopped working

  1. #11
    VENDOR - Centrafuse veetid's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    5,040
    do you have buffer enabled?

    The play/pause only work when the buffer is on...

    david
    __________________
    CENTRAFUSE http://www.centrafuse.com
    01 Jeep Cherokee Sport 4x4 Installed
    M10000/512Mb/20GB, Lilliput 7", Holux GM-210

  2. #12
    Low Bitrate
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    68
    Oh okay, yeah I have tried that but the sound is really bad when using buffer. Any way to solve this?

  3. #13
    VENDOR - Centrafuse veetid's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    5,040
    try to lower the levels... take the line in from the mixer and move it towards the bottom, if this is too high it can make it sound bad...

    david
    __________________
    CENTRAFUSE http://www.centrafuse.com
    01 Jeep Cherokee Sport 4x4 Installed
    M10000/512Mb/20GB, Lilliput 7", Holux GM-210

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. Infill G4 - Now Shipping
    By StreetDeckAce in forum Mp3Car Infill G4 - Double Din Car Computer
    Replies: 155
    Last Post: 06-05-2011, 11:53 PM
  2. Infill G4 inside - does PCI slot exist and empty?
    By SPeller in forum Mp3Car Infill G4 - Double Din Car Computer
    Replies: 13
    Last Post: 01-10-2008, 01:30 PM
  3. G4 'Mute' Button Not Working...
    By RipNRun in forum Mp3Car Infill G4 - Double Din Car Computer
    Replies: 3
    Last Post: 09-29-2007, 05:40 PM
  4. ODB-II for the infill G4 and Hummer H3
    By haiminger in forum Engine Management, OBD-II, Engine Diagnostics, etc.
    Replies: 4
    Last Post: 09-28-2007, 03:08 PM
  5. infill g4 look a like
    By jferrer7278 in forum Newbie
    Replies: 5
    Last Post: 09-27-2007, 02:35 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •