Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 11 to 20 of 38

Thread: Centrafuse 1.42 Update

  1. #11
    VENDOR - Centrafuse veetid's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    5,040
    Quote Originally Posted by jml1234 View Post
    21. 15k eq setting now properly saves and reloads on restart.

    No was fixed in release 1.42
    are you saying that the 15k still does not save?

    david
    __________________
    CENTRAFUSE http://www.centrafuse.com
    01 Jeep Cherokee Sport 4x4 Installed
    M10000/512Mb/20GB, Lilliput 7", Holux GM-210

  2. #12
    VENDOR - Centrafuse veetid's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    5,040
    Quote Originally Posted by coucouillu View Post
    GPS bug :

    When you use "search" option in NAV, the destination will not be the one you will select in the results panel after search but instead, it will take the first address of the list before you hit "search" button.

    For example (with FRANCE map) :

    NAV
    new address (city/street)
    select city : MARIGNANE
    Then select street : hit "search" button (in "2"). Notice the address in "1" ("Place du 11 Novembre").
    In search panel : enter "maury"
    The search engine find "Impasse Etienne MAURY"
    Select it and press enter.

    -- the destination adress is "Place du 11 Novembre"
    this should be a simple fix, must be pulling from the wrong list view and not the search dialog on the top, I will get this fixed asap...

    david
    __________________
    CENTRAFUSE http://www.centrafuse.com
    01 Jeep Cherokee Sport 4x4 Installed
    M10000/512Mb/20GB, Lilliput 7", Holux GM-210

  3. #13
    Newbie
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    39
    I installed this ontop of 1.30 and now nav doesnt work at all.
    If i press the nav button this happens:


    And if I try to edit and save the changes of navigation i get a .NET error and CF closes.

  4. #14
    Newbie
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    8
    Quote Originally Posted by veetid View Post
    are you saying that the 15k still does not save?

    david
    Yes, in the version 1.41 save ok, but at 1.42 does not save.

  5. #15
    VENDOR - Centrafuse veetid's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    5,040
    Quote Originally Posted by Smartstradamus View Post
    I installed this ontop of 1.30 and now nav doesnt work at all.
    If i press the nav button this happens:


    And if I try to edit and save the changes of navigation i get a .NET error and CF closes.
    can you email or post your error.log file... this has happened to another user and not sure what is not loading... post the file:

    "C:\Documents and Settings\<username>\Local Settings\Application Data\Centrafuse"

    david
    __________________
    CENTRAFUSE http://www.centrafuse.com
    01 Jeep Cherokee Sport 4x4 Installed
    M10000/512Mb/20GB, Lilliput 7", Holux GM-210

  6. #16
    VENDOR - Centrafuse veetid's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    5,040
    Quote Originally Posted by jml1234 View Post
    Yes, in the version 1.41 save ok, but at 1.42 does not save.
    I just tested and it is saving for me... can you open the file:

    "C:\Documents and Settings\David\Local Settings\Application Data\Centrafuse\Presets\Custom.xml", you will see the bands in the XML, the last one is 15k and it should be getting updated as you move the slider...

    david
    __________________
    CENTRAFUSE http://www.centrafuse.com
    01 Jeep Cherokee Sport 4x4 Installed
    M10000/512Mb/20GB, Lilliput 7", Holux GM-210

  7. #17
    Newbie
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    8
    Quote Originally Posted by veetid View Post
    I just tested and it is saving for me... can you open the file:

    "C:\Documents and Settings\David\Local Settings\Application Data\Centrafuse\Presets\Custom.xml", you will see the bands in the XML, the last one is 15k and it should be getting updated as you move the slider...

    david
    Only updates sometimes, happens with all the slider.
    Attached Images Attached Images  

  8. #18
    VENDOR - Centrafuse veetid's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    5,040
    so it is not an issue with just the 15k, but they all do not update sometimes? can you post your error.log?

    david
    __________________
    CENTRAFUSE http://www.centrafuse.com
    01 Jeep Cherokee Sport 4x4 Installed
    M10000/512Mb/20GB, Lilliput 7", Holux GM-210

  9. #19
    Newbie
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    8
    Quote Originally Posted by veetid View Post
    so it is not an issue with just the 15k, but they all do not update sometimes? can you post your error.log?

    david
    Attached Files Attached Files

  10. #20
    Newbie
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    39
    Quote Originally Posted by veetid View Post
    can you email or post your error.log file... this has happened to another user and not sure what is not loading... post the file:

    "C:\Documents and Settings\<username>\Local Settings\Application Data\Centrafuse"

    david
    here ya go.
    Attached Files Attached Files

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Similar Threads

  1. Centrafuse 1.14 Bugs
    By veetid in forum CF Bug Reports
    Replies: 50
    Last Post: 10-01-2007, 10:34 AM
  2. Centrafuse 1.2 Updater
    By M15t4B in forum Centrafuse
    Replies: 3
    Last Post: 06-19-2007, 07:37 PM
  3. Centrafuse 1.2 Installer Update
    By veetid in forum Centrafuse
    Replies: 1
    Last Post: 06-15-2007, 10:56 PM
  4. New Release, Centrafuse 1.14
    By veetid in forum Centrafuse
    Replies: 16
    Last Post: 06-05-2007, 11:36 AM
  5. XM update song
    By rjoek in forum Road Runner
    Replies: 6
    Last Post: 08-06-2005, 01:01 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •