Page 10 of 13 FirstFirst 12345678910111213 LastLast
Results 91 to 100 of 130

Thread: Centrafuse 1.47 Update

  1. #91
    FLAC Nola111's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    New Orleans, LA
    Posts
    1,197
    Quote Originally Posted by Area3 View Post
    When I try To run Centerfuse It Says It has a Error and That windows Needs To Close?

    Any Ideas?
    There is a file called error.log in the main Centrafuse folder under Program Files\Flux Media. Send an email to support [AT] fluxmedia.net describing the above, and with that file attached.

  2. #92
    Variable Bitrate Area3's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Garland, Texas, United States
    Posts
    227
    There is no Error.log?
    Microsoft Is a Evil Empire that has corrupted a generation!

    Thanks - Eric Scott
    Area 3 Productions
    www.myspace.com/area3

  3. #93
    Maximum Bitrate
    Join Date
    May 2006
    Location
    Seattleish, WA
    Posts
    823
    Quote Originally Posted by Area3 View Post
    There is no Error.log?
    What version of Windows is this? What version of Centrafuse? Is this the first ever install of CF? Is the Windows install stock or has it been stripped down? What's the hardware platform?
    :: Mark

  4. #94
    FLAC
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Calgary, Alberta
    Posts
    1,237
    Blog Entries
    1
    The error.log file might be in the "system" folder of the main centerfuse folder. Or browse around the folders within centrafuse, it should be there.

  5. #95
    Variable Bitrate Area3's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Garland, Texas, United States
    Posts
    227
    its windows xp sp3

    Nothing Special...

    First time with Centerfuse...

    And no Error log?
    Microsoft Is a Evil Empire that has corrupted a generation!

    Thanks - Eric Scott
    Area 3 Productions
    www.myspace.com/area3

  6. #96
    Maximum Bitrate
    Join Date
    May 2006
    Location
    Seattleish, WA
    Posts
    823
    Quote Originally Posted by Area3 View Post
    its windows xp sp3
    Nothing Special...
    First time with Centerfuse...
    And no Error log?
    SP3??? I'd say that's special given it's still in RC stage. Which RC are you running? I dunno that CF has been officially tested against RC3.

    What's the error? Can you get a screen cap? Does the CF splash screen ever show itself or does the crash happen before that?
    :: Mark

  7. #97
    FLAC
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Calgary, Alberta
    Posts
    1,237
    Blog Entries
    1
    Ok I just resumed from hibernation with the mail app running. No freezes, just runs like normal. Must be something related to your specific setup, midiwall.

  8. #98
    Maximum Bitrate
    Join Date
    May 2006
    Location
    Seattleish, WA
    Posts
    823
    Quote Originally Posted by nobb View Post
    Ok I just resumed from hibernation with the mail app running. No freezes, just runs like normal. Must be something related to your specific setup, midiwall.
    hmm... WARNING: Fun times ahead.

    Thanks!
    :: Mark

  9. #99
    Variable Bitrate Area3's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Garland, Texas, United States
    Posts
    227
    It happens Before I Load it...

    Wont let me see details or reasons?
    Microsoft Is a Evil Empire that has corrupted a generation!

    Thanks - Eric Scott
    Area 3 Productions
    www.myspace.com/area3

  10. #100
    Maximum Bitrate
    Join Date
    May 2006
    Location
    Seattleish, WA
    Posts
    823
    Quote Originally Posted by Area3 View Post
    It happens Before I Load it...
    Wont let me see details or reasons?
    Well, if the error is happening before CF loads, or even shows the splash screen, then CF probably isn't initialized far enough to start it's own logging - hence there not being an error.log file.

    What version of CF is this? Did the install go okay? Any chance that you have another Windows system that does _not_ have SP3 installed?

    Can you get a screen capture and post it?
    :: Mark

Similar Threads

  1. Centrafuse 1.14 Bugs
    By veetid in forum CF Bug Reports
    Replies: 50
    Last Post: 10-01-2007, 11:34 AM
  2. No Sound in Centrafuse after Hibernate
    By barmy in forum CF Bug Reports
    Replies: 13
    Last Post: 07-26-2007, 12:45 PM
  3. Centrafuse 1.2 Updater
    By M15t4B in forum Centrafuse
    Replies: 3
    Last Post: 06-19-2007, 08:37 PM
  4. Centrafuse 1.2 Installer Update
    By veetid in forum Centrafuse
    Replies: 1
    Last Post: 06-15-2007, 11:56 PM
  5. Centrafuse New release & mappoint 2006
    By josgab in forum Centrafuse
    Replies: 5
    Last Post: 09-06-2006, 11:00 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •