Results 1 to 2 of 2

Thread: Missing settingspages after initial configuration

  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    21

    Missing settingspages after initial configuration

    Anybody can edit their Library Sources again after already doing this in the initial configuration progess? "Settings -> Audio/Video" just shows 1/1 pages... I think there were more before :-)

  2. #2
    Newbie
    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    21
    Found it.. it's written down in the release notes :-) Just hold the "+" in the settings section down for at least 8 seconds ... (on the screen, not on your keyboard :-))

    Quote Originally Posted by morten View Post
    Anybody can edit their Library Sources again after already doing this in the initial configuration progess? "Settings -> Audio/Video" just shows 1/1 pages... I think there were more before :-)

Similar Threads

  1. Service Configuration Files
    By Phatsacks in forum WinNT Based
    Replies: 1
    Last Post: 08-29-2007, 11:03 PM
  2. configuration
    By knubile in forum DigitalMods (Scripts / API)
    Replies: 1
    Last Post: 12-23-2006, 11:04 AM
  3. missing lilliput cables
    By dstryr99 in forum LCD/Display
    Replies: 6
    Last Post: 09-25-2006, 06:10 PM
  4. cant change skins???
    By Hell-Stopper in forum FrodoPlayer
    Replies: 19
    Last Post: 11-05-2004, 10:10 PM
  5. Bug Reports
    By frodobaggins in forum FrodoPlayer
    Replies: 168
    Last Post: 10-16-2004, 12:25 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •