Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 21 to 30 of 38

Thread: Centrafuse 2.0 RC2

  1. #21
    Newbie
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    51
    Quote Originally Posted by mnickolson View Post
    Ok tried the "i" button on the drive into work this morning and still not info. Also tried exiting the screen and back in/closing frontend and still nada. Any ideas?
    Same thing for me... using instantradio fm,

  2. #22
    Constant Bitrate
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    121
    i guess its the bluetooth is not support with the new bluetooth software, but i have a rocketfish usb bluetooth adapter... it came with the keybaord mouse combo wors great withthe supplied software. btu not with the one u guys hace the bluesoil or how ever u spell it.

  3. #23
    Evo
    Evo is offline
    Low Bitrate Evo's Avatar
    Join Date
    May 2005
    Location
    UK
    Posts
    87
    Quote Originally Posted by johnk View Post
    I think I'm having the same problems as these other people. The first couple of times I used CF2 RC2 (clean install), it would play music.

    Now when I click the Music button on the main screen, it just hangs. It also hangs on certain popup dialogs, such as when I press the "i" Information button on the Radio screen, and the dialog appeared telling me that I didn't have the right hardware.

    I can End Task on CF to close the UI, but centrafuse.exe stays stuck in memory and attempting to shutdown Windows just makes it hang. I have to manually turn off the PC. After 3 times of that happening, I think I'll hold off on any more attempts to use CF until a newer version is out.
    Same here I'm afraid; 100% CPU usage and I am finding almost all features are hanging e.g. random play of all tracks just ends in the busy indicator on the media screen foreever; selecting rebuild library from the tools menu just shows at empty pop-up dialogue etc... I am using 800 x 600 resolution and I upgraded my previous 1.4 XLE install.
    Life moves fast, so don't get left behind, buy a fast car!

  4. #24
    Newbie abojad's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    9

    Exclamation Centrafuse 2.0 CR2 program closes on startup

    I upgraded from 2.0 RC1 to RC2, but now every time I run centrafuse it close right when I click on I Agree.
    I tried the same installation on my home pc, then same thing happens.
    Help......

  5. #25
    Newbie
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Minnesota, USA
    Posts
    38
    David, maybe this will help. As you can see from my previous posts in this thread CF RC2 on my machine was crashing every 15 minutes. I had everything disabled (Phone, Radio, etc.) but Nav. So I disabled the nav as well and the system was stable for several days!!! No crashes, nothing hangs. So, today I enabled the nav and it wasn't working right away. I had to reboot the PC in order to get it to work. Finaly, the nav was working, but, after a few minutes, the system crashed. I created two system reports: one before I enabled nav and the second one after the crash. I am at work right now, so I'll upload those reports tonight. The nav worked fine in 1.47 and RC1.

    Hope this helps.

    AK47

  6. #26
    VENDOR - Centrafuse veetid's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    5,040
    thanks for the logs...

    did you have TMC enabled in the NAV?

    we have received another update from Destinator, the NAV was beta versions as we get updates from them...

    also there were major issues in RC2 with the installer, RC3 will be much better...

    david
    __________________
    CENTRAFUSE http://www.centrafuse.com
    01 Jeep Cherokee Sport 4x4 Installed
    M10000/512Mb/20GB, Lilliput 7", Holux GM-210

  7. #27
    Newbie
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Minnesota, USA
    Posts
    38
    Quote Originally Posted by veetid View Post
    thanks for the logs...

    did you have TMC enabled in the NAV?

    we have received another update from Destinator, the NAV was beta versions as we get updates from them...

    also there were major issues in RC2 with the installer, RC3 will be much better...

    david
    I did have TMC enabled at first, but then I disabled it. When is RC3 coming? I'm going on a trip next week and would like to use nav.

  8. #28
    Newbie
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Minnesota, USA
    Posts
    38
    Quote Originally Posted by ak47 View Post
    David, maybe this will help. As you can see from my previous posts in this thread CF RC2 on my machine was crashing every 15 minutes. I had everything disabled (Phone, Radio, etc.) but Nav. So I disabled the nav as well and the system was stable for several days!!! No crashes, nothing hangs. So, today I enabled the nav and it wasn't working right away. I had to reboot the PC in order to get it to work. Finaly, the nav was working, but, after a few minutes, the system crashed. I created two system reports: one before I enabled nav and the second one after the crash. I am at work right now, so I'll upload those reports tonight. The nav worked fine in 1.47 and RC1.

    Hope this helps.

    AK47
    Here are the .flux logs.
    Attached Files Attached Files

  9. #29
    Newbie abojad's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    9

    problem solved

    I had to un-install CR2 and use CCleaner.com to clean the registry.
    then a reinstall CR2 did the trick.
    all working fine.

  10. #30
    Low Bitrate
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    103
    I just installed RC2 and, well, it's not going too good.

    The program starts with no problem.
    When I go through the setup "wizard", I can't set anything and actually have to use the Task Manager to close Centrafuse. The windows that come up to set, say, the music directories, get "stuck". If I click any of the buttons on the window, they "light up", but don't do anything.
    At the main screen, clicking any of the buttons only causes them to "light up" as well, but again, nothing happens.

    I'm running Vista Home Premium 32bit on a AMD64x2 system with 2gigs of ram and a 512meg video card if that helps.

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Similar Threads

  1. Core Duo / Core 2 Duo Mini-ITX boards
    By RedGTiVR6 in forum General Hardware Discussion
    Replies: 153
    Last Post: 10-03-2010, 11:30 PM
  2. Centrafuse 2.0 RC1 lags behind alot
    By blckwdw in forum CF Bug Reports
    Replies: 11
    Last Post: 05-04-2008, 02:24 PM
  3. Centrafuse 2.0 RC1
    By veetid in forum Centrafuse
    Replies: 0
    Last Post: 04-21-2008, 11:08 PM
  4. New Centrafuse RC2 SDK
    By veetid in forum Centrafuse
    Replies: 4
    Last Post: 08-14-2006, 12:03 PM
  5. New Release, Centrafuse RC2
    By veetid in forum Centrafuse
    Replies: 26
    Last Post: 08-13-2006, 05:56 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •