Results 1 to 3 of 3

Thread: Anyone with Vista run into this??

  1. #1
    Low Bitrate
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    88

    Anyone with Vista run into this??

    Looking for suggestions for this issue:

    Windows Resume Loader

  2. #2
    FLAC john1701's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Fort Myers, Fl
    Posts
    1,193
    only time i had that come up is when I had the incorrect drivers installed for the bu353.
    The MC of Florida Car PC Meets
    CAR:2001 Ford Crown Victoria
    PC: Acer EEE 900HA with Win7 with CF 2.0.
    Memory:1G
    Drives:160gig
    WI-FI:Cingular
    GPS:IG2k9
    Screen:Xenarc 700TSV
    The Florida Meets Thread

  3. #3
    Low Bitrate
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    88
    The main problem that I have is when I move my car and shut it off quickly. It never finishes resuming so I get this message during next boot up. I really do not want to wire in a switch at the moment. I would like to supress this dialog somehow.

Similar Threads

  1. Vista experiences anyone?
    By Nomader in forum Road Runner
    Replies: 80
    Last Post: 01-10-2008, 09:01 PM
  2. Upgrading from Vista to XP
    By sporty_drew in forum Software & Software Development
    Replies: 13
    Last Post: 07-21-2007, 11:49 AM
  3. Vista Ready board does not see XP only peripherals
    By jdiazj1 in forum General Hardware Discussion
    Replies: 15
    Last Post: 06-05-2007, 10:57 PM
  4. Windows Vista and Speach Recognition
    By steveb in forum Software & Software Development
    Replies: 3
    Last Post: 02-22-2007, 09:04 PM
  5. ITX board and CPU that will run Vista
    By danwheeler in forum General MP3Car Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 02-01-2007, 05:39 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •