Ok...

1) Create new empty WindowsXP folder within Drive folder (Original WindowsXP folder renamed)
2) Copy patch files to WindowsXP folder (cf_mm.dll, binmay.exe & patch.bat)
3) Run SygicCF Plugin intaller

Result = "VPatch: No suitable patches were found"

1) Create duplicate WindowsXP folder and all files inside it(Original WindowsXP folder renamed)
2) Copy patch files to WindowsXP folder (cf_mm.dll, binmay.exe & patch.bat)
3) Run SygicCF Plugin intaller

Result = "Audio is not enabled because it's a newer version than SygicCF expected to find (basically, but it was in another language!)"

1) Create duplicate WindowsXP folder and all files inside it(Original WindowsXP folder renamed)
2) Copy patch files to WindowsXP folder (cf_mm.dll, binmay.exe & patch.bat)
3) Run patch.bat
4) Run SygicCF Plugin intaller

Result = "Audio is not enabled because it's a newer version than SygicCF expected to find (basically, but it was in another language!)"

Tried all the above so far and as you can see, no joy

Going to copy an older version of Sygic, apply the patch etc and then copy the RC12 version back into the WindowsXP folder and see if that does anything.

I've got the patch working fine now to contain sygic inside CF but the audio doesn't mute on instructions and it says I cant enable it due to the version.

Only other bug is when you've got Sygic in CF, and you are accessing Sygics menu or choosing a destination etc... Then click on the Home button while still in Sygics menu, it will fudge up when you re-enter Sygic and you'll get the splash screen stuck until you randomly click in the window space often selecting something you didn't mean to in Sygic which is behind the splash screen! Anyone found this? Or fixed it?