Results 1 to 3 of 3

Thread: No audio from Phone plugin

  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    28

    No audio from Phone plugin

    I am running the latest version of centrafuse. My motherboard is a Intel D945GCLF. When I bluetooth my phone to centrafuse then place a call I hear no audio. The microphone is working because the remote party can hear me, yet I cant hear them tough the speakers.

    The mobo has onboard audio chipset Realtek ALC662. I have setup line in and speakers as being 4 channel audio. "using two headphone jack to RCA adapters which go to my amp".

    Anyone else experiencing this problem?

  2. #2
    Low Bitrate
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    92
    Sorry to revive the thread, but I'm having the same exact problem. Has anyone found a solution to this?

    I also found this similar problem: http://www.mp3car.com/vbulletin/cf-f...bluetooth.html
    '93 Toyota Celica - First Car PC install
    Current System Specs:
    ZOTAC GF8200-C-E AM2+ GF8200
    AMD Athlon 64 X2 3800+
    1 GB DDR2 667
    LITE-ON DL-8ATS Slot-Load
    750 GB Seagate SATA HDD
    250W PSU
    19" Hyundai Monitor

  3. #3
    Constant Bitrate
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    129
    i am also having this problem!

Similar Threads

  1. Core Duo / Core 2 Duo Mini-ITX boards
    By RedGTiVR6 in forum General Hardware Discussion
    Replies: 153
    Last Post: 10-03-2010, 10:30 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •