Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 21 to 30 of 32

Thread: Anyone Destinator working in Centrafuse ?

  1. #21
    Maximum Bitrate bertybassett's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Gloucester (UK)
    Posts
    600
    when my car comes back I'll list all the options of Desintator and CF and see if that helps.

  2. #22
    Constant Bitrate slffl's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    118
    Are you running in 'navigation mode'? The map doesn't move in 'planning mode'.

  3. #23
    VENDOR - Centrafuse veetid's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    5,040
    I just installed it and it embedded first try... No problems at all... Using the window name everyone else is using.. Not sure why some people are having problems... I am just at my desk though, so I am not sure about the map update problem...

    david
    __________________
    CENTRAFUSE http://www.centrafuse.com
    01 Jeep Cherokee Sport 4x4 Installed
    M10000/512Mb/20GB, Lilliput 7", Holux GM-210

  4. #24
    Constant Bitrate skydiver's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    southampton (UK)
    Posts
    199
    @veetid you can tell just by trying to move the map with the mouse.if you have the problem the map wont move
    Program aborting close all that you have worked on,You ask to much. You step into the stream,but the water has moved on, This page is not here. Chaos reigns within, Reflect,repent,and reboot.Order shall return
    The car

  5. #25
    Maximum Bitrate knubile's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    505
    Embeds first try!?!? Damn. What's wrong with my setup!??
    I'm using what everyone else is.

  6. #26
    Registered User mpattonm's Avatar
    Join Date
    May 2003
    Location
    Czech rep.
    Posts
    655
    I am jsut strarting suspecting nLited OS.

  7. #27
    Newbie
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    39
    I can't get it to work. D3 embeds fine, but no matter what I do, the screen won't update. Most other apps I try to embed updates fine, so I believe the problem lies with D3. CF has problems with closing certain apps though... I believe it's mostly apps that have requesters when quiting, i.e. "Do you want to save", like M$ AutoRoute/S&T.

    D3 works very well when stand-alone though...

    EDIT: I have disabled firewall and have no AV running. Win XP Pro SP2 - English. Regional settings Norway.

  8. #28
    Low Bitrate Kato's Avatar
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Toronto
    Posts
    82
    I'm getting the same screen freeze on the map windows. Bizzarre...won't update the map as i drive. Original version seemed to be ok with it.

  9. #29
    Maximum Bitrate
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    The North, Manchester
    Posts
    814
    map frozen here too

  10. #30
    Newbie
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    3

    Frozen Maps with Destinator 3 also

    Maps will not move as i drive. Speed changes based on actual velocity, but map position doesn't update when embedded. D3 works fine when launched independently. Please help.

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Similar Threads

  1. XPsp2 volume slider erratic using Centrafuse
    By Nickernack in forum Centrafuse
    Replies: 28
    Last Post: 01-31-2005, 11:34 PM
  2. New Release CENTRAFUSE 1.1
    By veetid in forum Centrafuse
    Replies: 89
    Last Post: 01-18-2005, 10:17 AM
  3. Centrafuse and Vob files
    By chuckster in forum Centrafuse
    Replies: 2
    Last Post: 01-17-2005, 04:26 PM
  4. 640 x 480 skin for centrafuse?
    By ProCos in forum Centrafuse
    Replies: 0
    Last Post: 01-16-2005, 01:00 PM
  5. D3 embedded in Centrafuse : no OSK
    By superbowl in forum Map Monkey
    Replies: 2
    Last Post: 01-02-2005, 09:12 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •