Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 19

Thread: mouse cursor appears during video playback

  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    31

    mouse cursor wont hide

    i have seclected in centrafuse to hide mouse pointer, but it wont hide. i then told windows to hide it aswell, and that worked, nut when i play video's it coms back?

    im running a 1ghz epia m1000 board with 512mb ram

    thanks

  2. #2
    Newbie
    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    31
    is this a known issue?

  3. #3
    Constant Bitrate superbowl's Avatar
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Germany
    Posts
    211
    Same for me here, but.. i donīt care about it ;-)

    - superbowl
    ---
    i never drink water cos fish ***** in it. (w.c. fields)

  4. #4
    Constant Bitrate takissd's Avatar
    Join Date
    May 2004
    Location
    San Diego, CA
    Posts
    118
    same to me here too! i saw that happening when i switch to GPS (iGuidance2.0) and then back to music... not a biggie though
    -VIA EPIA M10000/512MB/40GB HD
    -DWW motorized 7'
    -BU 303 GPS w/iGuidance/ CF
    -Opus90w
    -Belkin Bluetooth
    -Pioneer HU

    [||||||||||] 95% done

  5. #5
    VENDOR - Centrafuse veetid's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    5,040
    when you tell it to hide the mouse cursor does it hide it at all? Does it only re-show the mouse when you go back to an embedded app?

    david
    __________________
    CENTRAFUSE http://www.centrafuse.com
    01 Jeep Cherokee Sport 4x4 Installed
    M10000/512Mb/20GB, Lilliput 7", Holux GM-210

  6. #6
    Constant Bitrate takissd's Avatar
    Join Date
    May 2004
    Location
    San Diego, CA
    Posts
    118
    yes i go to settings and disable and then enable the mouse to be hidden, return back and its fine for a while and sometimes (most of the times actually) when i come back from i guidance to music i see the mouse...
    not sure if i am supposed to get the mouse pointer on iguidance either since its running embedded anyway
    -VIA EPIA M10000/512MB/40GB HD
    -DWW motorized 7'
    -BU 303 GPS w/iGuidance/ CF
    -Opus90w
    -Belkin Bluetooth
    -Pioneer HU

    [||||||||||] 95% done

  7. #7
    VENDOR - Centrafuse veetid's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    5,040
    I think the embedded apps are re-showing my cursor... I think I got an idea on how to fix this one...

    david
    __________________
    CENTRAFUSE http://www.centrafuse.com
    01 Jeep Cherokee Sport 4x4 Installed
    M10000/512Mb/20GB, Lilliput 7", Holux GM-210

  8. #8
    Newbie
    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    31
    with me, everytime i re-open cf, the mouse is back, but the setting is still set to hide, i have to unhide and rehide, and it hides again until the next time i open cf

  9. #9
    Variable Bitrate drait's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    NorCal
    Posts
    247
    For those with the Liliput TS, the driver comes with a mouse pointer profile called TouchKit Hide Cursor (or something like that) which should disable the mouse cursors for ALL apps and all Windoze usage. Not sure if that's what you're trying to accomplish, but it's an easy way to make sure the cursor never appears.

  10. #10
    VENDOR - Centrafuse veetid's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    5,040
    phatboy: Probably just a bug where I forgot to reset mouse hide on startup... I will look into it..

    david
    __________________
    CENTRAFUSE http://www.centrafuse.com
    01 Jeep Cherokee Sport 4x4 Installed
    M10000/512Mb/20GB, Lilliput 7", Holux GM-210

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Hi-res video playback in Frodo
    By TheKingPlaza in forum FrodoPlayer
    Replies: 2
    Last Post: 09-22-2004, 04:56 AM
  2. Stop Video Playback!!
    By G Man in forum MediaCar
    Replies: 1
    Last Post: 09-09-2004, 09:49 PM
  3. Video Playback (winamp?)
    By ppgt94 in forum MediaCar
    Replies: 0
    Last Post: 09-03-2004, 10:35 AM
  4. Video playback
    By Maņana in forum FrodoPlayer
    Replies: 2
    Last Post: 08-21-2004, 04:42 PM
  5. Divx video playback
    By mindtool in forum MediaCar
    Replies: 0
    Last Post: 12-08-2003, 05:19 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •