Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: New Error with 1.12 - pls help!

  1. #1
    Maximum Bitrate hd54321's Avatar
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Los Angeles
    Posts
    839

    New Error with 1.12 - pls help!

    I just installed Centrafuse on my PC. I installed Managed DirectX. The program initially ran fine, but when I upgraded my display drivers to the Catalyst 5.1, I go the error message in the pic below. Please help. Thanks!

    -HD
    Attached Images Attached Images  

  2. #2
    VENDOR - Centrafuse veetid's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    5,040
    try to uninstall and re-install centrafuse... I don't get much info from the screenshot...

    david
    __________________
    CENTRAFUSE http://www.centrafuse.com
    01 Jeep Cherokee Sport 4x4 Installed
    M10000/512Mb/20GB, Lilliput 7", Holux GM-210

  3. #3
    Maximum Bitrate hd54321's Avatar
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Los Angeles
    Posts
    839
    It's very weird. I think it's a Windows error more than anything else. I will do a format reinstall of windows tonight and let you know how it goes. I've been having trouble with explorer.exe lately and a reinstall will ensure no more problems. Thanks for the quick response.

    -HD

  4. #4
    Newbie
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Atlanta, GA
    Posts
    52
    I'm sure this could be caused by a lot of different things, but I got a similar error message when I had a corrupted .net installation. I had to uninstall .net framework, then reinstall .net 1.1, then reinstall the .net update. I had to download the exe files and install them manually, because windows update kept failing to install them correctly.

  5. #5
    Maximum Bitrate hd54321's Avatar
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Los Angeles
    Posts
    839
    Okay - veetid, I've managed to regenerate the problem. Per your suggestion, I uninstalled and reinstalled 1.12 (downloaded the latest from your website). I also made sure all my DirectX, Managed DirectX and .Net packages were installed correctly.

    I uninstalled and reinstalled twice and was able to regenerate the issue both times. Basically, when the program first installs, I am able to access everything and finish setting up. When I exit and try to go back into CF, I receive the error message posted above. I can uninstall, reinstall and go through the same routine - I still receive a similar error message.

    Any help would be nice. Thanks!

    -HD

  6. #6
    VENDOR - Centrafuse veetid's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    5,040
    hd54321: What operating system and hardware? If windows 2000, make sure to install MDAC 2.08, link on my website.

    david
    __________________
    CENTRAFUSE http://www.centrafuse.com
    01 Jeep Cherokee Sport 4x4 Installed
    M10000/512Mb/20GB, Lilliput 7", Holux GM-210

  7. #7
    Maximum Bitrate hd54321's Avatar
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Los Angeles
    Posts
    839
    Win XP

  8. #8
    Maximum Bitrate hd54321's Avatar
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Los Angeles
    Posts
    839
    Ok, I'm googling the error and it seems like its an error with my .Net installation - downloading the SDK as we speak...will update soon.

    -HD

  9. #9
    Maximum Bitrate hd54321's Avatar
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Los Angeles
    Posts
    839
    fyi - i fixed this issue. My computer had a virus and it messed up the .Net installation. So, I cleaned out the virus, uninstalled CF - restart - uninstalled .Net - restart - reinstall fresh download of .Net framework - restart and reinstall CF.

    It works, except for my Media Player - my DVD functionality is gone. I'll post a new thread.

    -HD

  10. #10
    VENDOR - Centrafuse veetid's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    5,040
    hd54321: In order for DVD to work you must have DVD codecs installed. Install some DVD software (powerDVD, nvDVD, WinDVD, etc..) and it should work... If you can play a DVD in media player, then you should be able to play one in CENTRAFUSE.

    david
    __________________
    CENTRAFUSE http://www.centrafuse.com
    01 Jeep Cherokee Sport 4x4 Installed
    M10000/512Mb/20GB, Lilliput 7", Holux GM-210

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. NEW CENTRAFUSE Update 1.12
    By veetid in forum Centrafuse
    Replies: 59
    Last Post: 01-25-2005, 08:04 PM
  2. Problems with D3 Embedded in Version 1.12
    By bry21317 in forum Centrafuse
    Replies: 5
    Last Post: 01-24-2005, 04:41 PM
  3. All (SR-8187 DVD/CD-r) users PLS COMMENT !!!
    By ruflyf in forum General Hardware Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 03-05-2004, 03:25 PM
  4. Laptop LCD question, pls help
    By ruflyf in forum LCD/Display
    Replies: 5
    Last Post: 01-23-2004, 02:37 PM
  5. Easiest software (pls help)
    By Tha Hombre in forum Software & Software Development
    Replies: 2
    Last Post: 01-07-2004, 11:34 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •