Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 11 to 20 of 38

Thread: Intergrated D3 has a positioning Bug

  1. #11
    VENDOR - Centrafuse veetid's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    5,040
    GReeToZ: I am not sure about these problems... It should be working... All I really did was hook my GPS receiver up to it in the house and saw that it got my position exactly right, it even was accurate to get my exact house number... I then tested all the other functionality and released it... I didn't actually drive around with it though... My carPC is not currently working right now.. I will bring a laptop in the car later and see if it happens to me and try and figure out what is going on...

    david
    __________________
    CENTRAFUSE http://www.centrafuse.com
    01 Jeep Cherokee Sport 4x4 Installed
    M10000/512Mb/20GB, Lilliput 7", Holux GM-210

  2. #12
    Raw Wave tj!2k4's Avatar
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    3,294
    The D3 integration looks wicked!

    I would've loved to get out there and test it, however, my car is still in the shop. Parts are backorded, they don't know when they'll get them, and then it's still 8-10 days for the labor. Damn.

    In any case, veetid, I wish to commend you on another job well done! Thanks!!

  3. #13
    Constant Bitrate
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Netherlands
    Posts
    148
    I'm having the exact same problem as the other guys.
    I'm will have a try to change the country to English.
    More info here----> http://www.gijsje.net

  4. #14
    Variable Bitrate
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    The land of polar bears and nekkid blonds
    Posts
    446
    Is it a positioning bug or an update bug ?
    Does it always show the wrong position, or "only" when in motion ?

    /M

  5. #15
    Variable Bitrate
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Netherlands
    Posts
    382
    Quote Originally Posted by Maximus
    Is it a positioning bug or an update bug ?
    Does it always show the wrong position, or "only" when in motion ?

    /M

    always, mine doesn't even move it just stays there an rotates.. like i described before... and its just way off.

    @ veetid, when i first hooked it up it was on the good position too.. but when i started driving it didn't move just rotate then i drove home and rebooted the car ther and it was all of an still not moving
    my destinator map resource down permanently

  6. #16
    Constant Bitrate
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Netherlands
    Posts
    148
    i have tryed it to change it from the netherlands to UK english and then it works.
    So it is another problem with the"." and ","
    More info here----> http://www.gijsje.net

  7. #17
    Variable Bitrate
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Netherlands
    Posts
    382
    Quote Originally Posted by skoda
    i have tryed it to change it from the netherlands to UK english and then it works.
    So it is another problem with the"." and ","
    where did you change this?
    my destinator map resource down permanently

  8. #18
    Constant Bitrate
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Netherlands
    Posts
    148
    Quote Originally Posted by GReeToZ
    where did you change this?
    Go to start->setting->control panel->country settings or region settings or landinstellingen and then change the country to english
    More info here----> http://www.gijsje.net

  9. #19
    Variable Bitrate
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Netherlands
    Posts
    382
    thanks that did the trick works like a charm now

    btw veetid, maybe add an option to turn of music when D3 says something..

    and maybe lets say i blast my music @ 100% i don't want D3 shouting at me so just lower the music to lets say 20% and then D3 says its stuff @ 50-60% volume?
    my destinator map resource down permanently

  10. #20
    Constant Bitrate superbowl's Avatar
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Germany
    Posts
    211
    Quote Originally Posted by skoda
    i have tryed it to change it from the netherlands to UK english and then it works.
    Oh, so my idea last night was right... hmm.. i need new cards... "superbowl - debugging-genius"

    - superbowl
    ---
    i never drink water cos fish ***** in it. (w.c. fields)

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Similar Threads

  1. Alter the D3 positioning icon
    By Matthew230 in forum Map Monkey
    Replies: 72
    Last Post: 10-21-2005, 07:10 AM
  2. Bug Tracking (sorry long but please read)
    By liquid_smoke in forum Software & Software Development
    Replies: 23
    Last Post: 04-22-2005, 03:12 PM
  3. Problems with D3 Embedded in Version 1.12
    By bry21317 in forum Centrafuse
    Replies: 5
    Last Post: 01-24-2005, 04:41 PM
  4. D3 Front End: Bug Reports
    By frodobaggins in forum Map Monkey
    Replies: 70
    Last Post: 01-22-2005, 04:32 PM
  5. Xenarc mouse cursor positioning bug?
    By wysocki in forum Input Devices
    Replies: 2
    Last Post: 05-12-2004, 10:22 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •