Results 1 to 9 of 9

Thread: id3reader not working?

  1. #1
    Newbie schillrw's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Baltimore, MD
    Posts
    40

    id3reader not working?

    As the case with most people, after using CF for the first time I completely fell in love with it. It has a few issues but hopefully they will get worked out in the next release. One problem that I have been having that bothers me is the id3reader. After going into settings and having it spend a good amount of time reading all the tags, I find no difference when scrolling through my mp3s. It still shows the filenames. Does anyone else have this issue or know what I am doing wrong?
    2004 F150 Lariat SuperCrew 4X4
    Lilliput 7" Mounted In Dash
    Via M10000
    256MB PC3200 DDR
    60gb Maxtor 7200RPM
    Sony 16X DVD Drive

  2. #2
    Maximum Bitrate Frankino's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Italy
    Posts
    659
    in music manager if you select artist or album mode, it uses id3 instead of naming and shows the playlist in that mode
    Peugeot 206 1.4 HDi

    Intel Mini-ITX Mainboard
    Celeron 1.2ghz
    256mb DDR-2 533
    80gig 3.5" SATA HDD
    Sb Live 5.1 w/ KXProject Drivers
    M2-ATX
    8" Lilliput TS LCD

    100% installed and working :D

  3. #3
    Newbie schillrw's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Baltimore, MD
    Posts
    40
    There is no way to play a directory and show the id3 tags instead of the filenames (like in winamp) ??? This is frustrating. I hope this is changed in the next release b/c I really dont want to change all my filenames.
    2004 F150 Lariat SuperCrew 4X4
    Lilliput 7" Mounted In Dash
    Via M10000
    256MB PC3200 DDR
    60gb Maxtor 7200RPM
    Sony 16X DVD Drive

  4. #4
    Maximum Bitrate Frankino's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Italy
    Posts
    659
    I think it will be implemented, I already seen it asked in other posts
    Peugeot 206 1.4 HDi

    Intel Mini-ITX Mainboard
    Celeron 1.2ghz
    256mb DDR-2 533
    80gig 3.5" SATA HDD
    Sb Live 5.1 w/ KXProject Drivers
    M2-ATX
    8" Lilliput TS LCD

    100% installed and working :D

  5. #5
    Constant Bitrate
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Germany
    Posts
    207
    Is there any update on this issue since it seems like it is not implemented yet afterall. At least it is not working for me
    Lilliput 7" TS TFT, ASRock K7VM2, Duron 1,3 GHz, 512 MB DDR RAM, 30 GB Seagate HDD @ 5.400 rpm, WLAN w/ 500mW booster, Toshiba Slimline DVD-ROM Drive, D-Link USB Radio

    Download the German Voicepack 1.0 for FreeDrive now!

  6. #6
    VENDOR - Centrafuse veetid's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    5,040
    it reads the tag information while in directories mode... on-the-fly...

    david
    __________________
    CENTRAFUSE http://www.centrafuse.com
    01 Jeep Cherokee Sport 4x4 Installed
    M10000/512Mb/20GB, Lilliput 7", Holux GM-210

  7. #7
    Constant Bitrate
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Germany
    Posts
    207
    hmmm, I am using the latest version of CF and it does not do that! everytime i am in directory mode it uses the filenames instead of the id3 tags. even later in the playlist filenames are used instead of the id3 tags!
    Lilliput 7" TS TFT, ASRock K7VM2, Duron 1,3 GHz, 512 MB DDR RAM, 30 GB Seagate HDD @ 5.400 rpm, WLAN w/ 500mW booster, Toshiba Slimline DVD-ROM Drive, D-Link USB Radio

    Download the German Voicepack 1.0 for FreeDrive now!

  8. #8
    VENDOR - Centrafuse veetid's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    5,040
    sorry... I meant to say I already added support in 1.3 for it to read the tag information on the fly in directories mode...

    david
    __________________
    CENTRAFUSE http://www.centrafuse.com
    01 Jeep Cherokee Sport 4x4 Installed
    M10000/512Mb/20GB, Lilliput 7", Holux GM-210

  9. #9
    Constant Bitrate
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Germany
    Posts
    207
    ok, then i can't wait for 1.3 to come out
    Lilliput 7" TS TFT, ASRock K7VM2, Duron 1,3 GHz, 512 MB DDR RAM, 30 GB Seagate HDD @ 5.400 rpm, WLAN w/ 500mW booster, Toshiba Slimline DVD-ROM Drive, D-Link USB Radio

    Download the German Voicepack 1.0 for FreeDrive now!

Similar Threads

  1. EPIA M10000 TV-out not working!!
    By JayKaye in forum General Hardware Discussion
    Replies: 8
    Last Post: 02-08-2005, 02:41 PM
  2. Anyone Destinator working in Centrafuse ?
    By superbowl in forum Centrafuse
    Replies: 31
    Last Post: 02-05-2005, 11:30 AM
  3. Via Epia M-900 Video Drivers Not working
    By mattdisaster in forum General Hardware Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 01-06-2005, 10:33 AM
  4. Lilliput Touchscreen not working
    By jjc319 in forum LCD/Display
    Replies: 5
    Last Post: 02-01-2004, 04:37 PM
  5. motorized screen stopped working :(
    By corsamel in forum LCD/Display
    Replies: 0
    Last Post: 11-26-2002, 10:52 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •