Results 1 to 2 of 2

Thread: Cant use my custom OSK in CF1.3

  1. #1
    Low Bitrate
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Sweden
    Posts
    79

    Cant use my custom OSK in CF1.3

    Hi i just made a Swedish OSK for CF 1.3 but i get error when i load the OSK.

    i have added .
    example: =
    <BUTTON23>
    <REGTEXT>&aring;</REGTEXT>
    <SHIFTTEXT>&Aring;</SHIFTTEXT>
    </BUTTON23>

    This should be right? or? please help. Or is this yet another bug in 1.3?

  2. #2
    Low Bitrate
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Sweden
    Posts
    79

    Lightbulb Just found the soution.

    I needed to use the Entity number not the entity name.

    &Aring; &#197 ;

    look at this site for special characters: (and use the entity number)
    http://www.w3schools.com/html/html_entitiesref.asp

Similar Threads

  1. Replies: 35
    Last Post: 07-11-2006, 07:07 PM
  2. OSK... need help/ideas..
    By guino in forum Road Runner
    Replies: 27
    Last Post: 06-25-2006, 08:49 PM
  3. Need Custom logo How-to
    By kyjoe in forum Road Runner
    Replies: 3
    Last Post: 07-09-2005, 05:13 PM
  4. OSK bug ????
    By tolisn in forum RR Bug Tracker
    Replies: 3
    Last Post: 03-31-2005, 12:25 PM
  5. OSK clobbers comm port?
    By wi77iam in forum Software & Software Development
    Replies: 7
    Last Post: 03-25-2004, 12:12 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •