Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 13 of 13

Thread: CF Won't Start

  1. #11
    Constant Bitrate m-ruiter's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Kortenhoef
    Posts
    168
    Quote Originally Posted by Frankino
    I have a similar problem running CF on my vmwared xppro, the fix above didn't work
    Just to let you guys know,

    I just got the error to. This is after i did a windows update 2 days ago

  2. #12
    VENDOR - Centrafuse veetid's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    5,040
    the upcoming release doesn't use performance counters...

    david
    __________________
    CENTRAFUSE http://www.centrafuse.com
    01 Jeep Cherokee Sport 4x4 Installed
    M10000/512Mb/20GB, Lilliput 7", Holux GM-210

  3. #13
    Maximum Bitrate Jarrod's Avatar
    Join Date
    Jan 2002
    Location
    Melb, Australia.
    Posts
    475
    Sorry, forgot to mention I tried the above fix and it didnt work.

    When will the upcoming release be available?
    Jarrod - Holden VX S!

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. cf newbie question
    By chrislloyd in forum Centrafuse
    Replies: 1
    Last Post: 03-24-2005, 06:01 PM
  2. CF vs CF Microdrive?
    By Giuliano in forum General Hardware Discussion
    Replies: 9
    Last Post: 01-26-2005, 01:48 AM
  3. XP Pro on CF card working!!
    By knubile in forum WinNT Based
    Replies: 48
    Last Post: 01-03-2005, 07:48 PM
  4. Flash OS
    By BiohazrD in forum General Hardware Discussion
    Replies: 18
    Last Post: 12-04-2004, 09:57 AM
  5. XP on CF II Drive
    By NOS TANG in forum Software & Software Development
    Replies: 13
    Last Post: 11-30-2004, 02:20 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •