Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13

Thread: solution to the CF / MM embedd issue ????

  1. #1
    Maximum Bitrate Don 944 LA's Avatar
    Join Date
    May 2004
    Location
    San Diego / Los Angeles
    Posts
    679

    solution to the CF / MM embedd issue ????

    It seems that David has come up with a better release.
    However, there still seems to be the question of Map Monkey embedding.
    Has anyone resolved this ???
    If so, please post SUCCESSFULL or semi-working fixes..

    or just let this thread sink to the bottom .....

    Boris Had to use this

  2. #2
    VENDOR - Centrafuse veetid's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    5,040
    Quote Originally Posted by Don 944 LA
    It seems that David has come up with a better release.
    However, there still seems to be the question of Map Monkey embedding.
    Has anyone resolved this ???
    If so, please post SUCCESSFULL or semi-working fixes..

    or just let this thread sink to the bottom .....

    Boris Had to use this
    what is the issue? there are many people in here embedding MM... there was even a skin made to match the look and feel...

    david
    __________________
    CENTRAFUSE http://www.centrafuse.com
    01 Jeep Cherokee Sport 4x4 Installed
    M10000/512Mb/20GB, Lilliput 7", Holux GM-210

  3. #3
    Maximum Bitrate LagunaICE's Avatar
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Czech republic
    Posts
    772
    ..and there WAS many people complaining about embedding not working, but it turned out to be an issue of crippled Windows. Basically, if you use nLited of XPLited WinXP, pay attention to what you are removing, some components are essential to make MM embeding work properly in CF.

  4. #4
    Low Bitrate core212's Avatar
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    New York City
    Posts
    66
    <ding, ding, ding> referee rings the bell... TKO first round! (mike tyson voice "this is ludicrous")

    Instead of the thread sinking, looks like they TKO'd you before you even sat up! LOL!

    don't mind me, i'm "INSTIGATING"

    FLUX props to you for awesome software... keep up the good work!

  5. #5
    Maximum Bitrate Don 944 LA's Avatar
    Join Date
    May 2004
    Location
    San Diego / Los Angeles
    Posts
    679
    OK, I'll just un/re-install everything and see where that takes me..

  6. #6
    Maximum Bitrate Don 944 LA's Avatar
    Join Date
    May 2004
    Location
    San Diego / Los Angeles
    Posts
    679
    yep, uninstalled both then re-installed... working fine now..

  7. #7
    Newbie
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Berne, Switzerland
    Posts
    5
    maybe I've missed something, but even after reinstalling everything mapmonkey wouldn't embed into CF 1.4. I found out that using the window name "Map Monkey" instead of "Map Monkey - [GPS]" (as in stevieg's external.xml) FINALLY did the job!

    anyone else made similar experiences??

  8. #8
    VENDOR - Centrafuse veetid's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    5,040
    In 1.4 the full window is not required anymore to help simplify embedding problems... You can now use partial window names...

    david
    __________________
    CENTRAFUSE http://www.centrafuse.com
    01 Jeep Cherokee Sport 4x4 Installed
    M10000/512Mb/20GB, Lilliput 7", Holux GM-210

  9. #9
    Maximum Bitrate Don 944 LA's Avatar
    Join Date
    May 2004
    Location
    San Diego / Los Angeles
    Posts
    679
    it seems the more it embeds the more it embeds ..

    First couple times it had problems. Now, works great..

    aside from the hibernate " GPS not found ", but a quick click on the upper gps tiny icon takes care of that.

  10. #10
    Low Bitrate Bokky's Avatar
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Ham, Belgium
    Posts
    76
    Quote Originally Posted by Don 944 LA
    aside from the hibernate " GPS not found ", but a quick click on the upper gps tiny icon takes care of that.
    Euhm... do you mean you have a different solution to get MM working again after hibernate? (other then close MM and restart MM)
    EPIA M10K, 512MB RAM, 60GB
    [##########] 100% (since 1 March 2005)

    snowboarding.be - bokky.com

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. CF 1.4 and MM 1.3.xxx
    By SOS in forum Centrafuse
    Replies: 11
    Last Post: 08-08-2005, 08:20 AM
  2. CF & ProScan OBD2 issue.
    By ShawJohn in forum Centrafuse
    Replies: 0
    Last Post: 03-22-2005, 10:32 AM
  3. Anyway to set the default in CF to 3d view for MM?
    By bry21317 in forum Centrafuse
    Replies: 3
    Last Post: 02-25-2005, 09:55 AM
  4. XP Pro on CF card working!!
    By knubile in forum WinNT Based
    Replies: 48
    Last Post: 01-03-2005, 06:48 PM
  5. Possible Cranking Issue Solution - LM3478/LM3488
    By numberone in forum Power Supplies
    Replies: 4
    Last Post: 01-07-2004, 02:14 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •