Results 1 to 4 of 4

Thread: IGuidance Embed - Sound Files Missing or Corrupted Error

  1. #1
    FLAC
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Virginia
    Posts
    1,789

    IGuidance Embed - Sound Files Missing or Corrupted Error

    I'm wondering if anyone else has seen this issue.

    I have installed IGuidance and set it up as an embedded application in CF. When I launch it from within CF, however, I receive an IGuidance error message that says that "sound files are missing or corrupted, please reinstall." This keeps IG from loading. I have uninstalled and reinstalled IG with the same result. I do not get the message and IG loads fine when I load it directly (not from CF). Any ideas?

    My setup in external.xml is:

    <PATH>"C:\Program Files\iNav\iGuidance\iGuidance.exe"</PATH>
    <PARAMETERS></PARAMETERS>
    <WINDOWNAME>IGuidance</WINDOWNAME>
    <DISPLAYNAME>IGuidance</DISPLAYNAME>
    <PAUSEMUSIC>True</PAUSEMUSIC>
    <LINECONTROL>NONE</LINECONTROL>
    <MUTEONEXIT>False</MUTEONEXIT>
    <STARTFULLSCREEN>True</STARTFULLSCREEN>
    <ENABLEHEADER>False</ENABLEHEADER>

  2. #2
    Banned RPM_VR4's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    L.A.
    Posts
    1,893
    Are you using 1.4? I believe 1.3 ran the app from the CF directory rather than the iG directory which is why you get that error. I thought that was fixed in 1.4 though. Hummm, actually, maybe you should just remove the quotes ("). I think that may fix it.

    PS: You may also want to try out SKINbedder or iGMod.

  3. #3
    VENDOR - Centrafuse veetid's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    5,040
    yep... just lose the quotes... it is causing it to improperly set the working directory, therefore creating your error...

    david
    __________________
    CENTRAFUSE http://www.centrafuse.com
    01 Jeep Cherokee Sport 4x4 Installed
    M10000/512Mb/20GB, Lilliput 7", Holux GM-210

  4. #4
    FLAC
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Virginia
    Posts
    1,789
    Removing the quotes did the trick. Thanks.

Similar Threads

  1. DATABASE_Runtime Error 67 - Too many files
    By cumulus in forum FP Bug Reports
    Replies: 3
    Last Post: 05-17-2005, 04:06 AM
  2. Corrupted VS.net Files
    By BiohazrD in forum Software & Software Development
    Replies: 4
    Last Post: 11-23-2004, 04:53 PM
  3. v1.9 and asf files - no codec error
    By krissstephen in forum MediaCar
    Replies: 2
    Last Post: 03-05-2004, 04:04 AM
  4. After I copy files, they are corrupted.
    By Cliff in forum Software & Software Development
    Replies: 15
    Last Post: 05-17-2003, 08:49 PM
  5. test sound files?
    By poolguy in forum General MP3Car Discussion
    Replies: 6
    Last Post: 01-04-2002, 03:15 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •