Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 17 of 17

Thread: CF Serial Key Input

  1. #11
    Low Bitrate Bokky's Avatar
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Ham, Belgium
    Posts
    76
    Please note regarding to the picture that he has 2 instances of centrafuse install running!!
    EPIA M10K, 512MB RAM, 60GB
    [##########] 100% (since 1 March 2005)

    snowboarding.be - bokky.com

  2. #12
    VENDOR - Centrafuse veetid's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    5,040
    Please try to uninstall ALL versions of Centrafuse and then manually delete the folders where they were installed, reboot, and install 1.4...

    david
    __________________
    CENTRAFUSE http://www.centrafuse.com
    01 Jeep Cherokee Sport 4x4 Installed
    M10000/512Mb/20GB, Lilliput 7", Holux GM-210

  3. #13
    "Speaker of the Truth" veedubya's Avatar
    Join Date
    Nov 2001
    Posts
    265
    Bokky: thats just an illusion to get the error message and the serial entry on screen

    Will try a second install this evening
    "Geeks dont need girlfriends we can ping ourselves"

    Sony Vaio 2Ghz 40G HHD, Routis 2004 GPS, 7" VGA TS Lilliput, BackUp Camera running RoadRunner with Simplistique Skin.

  4. #14
    "Speaker of the Truth" veedubya's Avatar
    Join Date
    Nov 2001
    Posts
    265
    ok i have uninstalled CF
    deleted remaining folders
    updated windows
    made sure I had .NET 1.1 w/Hotfix
    reinstalled CF

    Still a no go

    Can I be the only one to see this?
    I am currently using Cobra3 aka CarPlayer and decided to base my new install on the activity of softwares forum. Hopefully its just me

    May try and install on another computer this evening
    "Geeks dont need girlfriends we can ping ourselves"

    Sony Vaio 2Ghz 40G HHD, Routis 2004 GPS, 7" VGA TS Lilliput, BackUp Camera running RoadRunner with Simplistique Skin.

  5. #15
    VENDOR - Centrafuse veetid's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    5,040
    Quote Originally Posted by veedubya
    ok i have uninstalled CF
    deleted remaining folders
    updated windows
    made sure I had .NET 1.1 w/Hotfix
    reinstalled CF

    Still a no go

    Can I be the only one to see this?
    I am currently using Cobra3 aka CarPlayer and decided to base my new install on the activity of softwares forum. Hopefully its just me

    May try and install on another computer this evening
    This problem has been reported by about 3 people out of thousands of registered users... I am working to find a resolution to the issue, but it's almost always related to a .NET framework problem and/or problems with the GAC... I have tried and have yet to reproduce it or actually see it happen on any machine. Most likely it will work fine on another machine and also on the current machine if windows was reinstalled...

    david
    __________________
    CENTRAFUSE http://www.centrafuse.com
    01 Jeep Cherokee Sport 4x4 Installed
    M10000/512Mb/20GB, Lilliput 7", Holux GM-210

  6. #16
    "Speaker of the Truth" veedubya's Avatar
    Join Date
    Nov 2001
    Posts
    265
    Any resolution yet?

    It must be a GAC issue b/c 1.5 does the same thing
    "Geeks dont need girlfriends we can ping ourselves"

    Sony Vaio 2Ghz 40G HHD, Routis 2004 GPS, 7" VGA TS Lilliput, BackUp Camera running RoadRunner with Simplistique Skin.

  7. #17
    VENDOR - Centrafuse veetid's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    5,040
    Quote Originally Posted by veedubya
    Any resolution yet?

    It must be a GAC issue b/c 1.5 does the same thing

    I think you have an old DLL in your GAC... not sure how to fix this right now... I am looking into it...

    does it work fine if you install on another machine?

    david
    __________________
    CENTRAFUSE http://www.centrafuse.com
    01 Jeep Cherokee Sport 4x4 Installed
    M10000/512Mb/20GB, Lilliput 7", Holux GM-210

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. SimpleTech 128M CF and CF to laptop IDE adapter
    By eugenen in forum Classified Archive
    Replies: 2
    Last Post: 04-04-2005, 01:10 PM
  2. cf newbie question
    By chrislloyd in forum Centrafuse
    Replies: 1
    Last Post: 03-24-2005, 05:01 PM
  3. CF vs CF Microdrive?
    By Giuliano in forum General Hardware Discussion
    Replies: 9
    Last Post: 01-26-2005, 12:48 AM
  4. Making a CF card bootable
    By kpjuk in forum WinNT Based
    Replies: 16
    Last Post: 01-24-2005, 05:16 PM
  5. What is the best key input?
    By BeAchBoY in forum General Hardware Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 03-22-2000, 05:23 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •