Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 14 of 14

Thread: Some Bugs I've Noticed in 1.5

  1. #11
    Constant Bitrate OoNikFraleyoO's Avatar
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Alabama
    Posts
    208
    Yeah,

  2. #12
    Banned RPM_VR4's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    L.A.
    Posts
    1,893
    I still say the best way to do it is to connect the PC to a real head-unit (Alpine/Pioneer/Kenwood/Eclipse/Sony/etc.) through an Aux-In or better yet a co-ax in if you can find a 5.1 head-unit.

    Plus in that configuration we done need CF's volume +/-/Mute nor MIXER.

  3. #13
    Variable Bitrate
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Los Angeles, CA
    Posts
    240
    Well, Nik, you were right. The GAIN was set wrong and was giving no output to the rear speakers. Now, I have GAIN set right, but I still cannot adjust the rear speakers within Centrafuse. But it doesn't really matter as I'm glad to have my rear speakers back!!

  4. #14
    Constant Bitrate OoNikFraleyoO's Avatar
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Alabama
    Posts
    208
    Quote Originally Posted by KingsDude
    I still cannot adjust the rear speakers within Centrafuse.
    With only the one output, you never will be able to, but unless thats just something you want to be able to do, I wouldn't worry about it.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. Centrafuse 1.5 Bugs
    By veetid in forum CF Bug Reports
    Replies: 162
    Last Post: 01-14-2006, 07:03 PM
  2. CF 1.4 + 1.5 License Problem
    By SnyperBob in forum Centrafuse
    Replies: 3
    Last Post: 11-04-2005, 01:16 AM
  3. Replies: 11
    Last Post: 11-02-2005, 11:14 PM
  4. Replies: 0
    Last Post: 06-14-2005, 10:46 PM
  5. [OFFICIAL THREAD] NMC 0.7 alpha.1 bugs
    By netsuo in forum NeoCar Media Center
    Replies: 46
    Last Post: 11-09-2004, 05:02 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •