Results 1 to 4 of 4

Thread: Did I miss something?

  1. #1
    Low Bitrate
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Toronto, Ontario
    Posts
    75

    Did I miss something?

    Quick question...

    I apologize in advance if this is stupid.

    On the product page, there are screenshots of CF 1.5. When I first downloaded the 1.5 release, this is what CF looked like.

    Now, I re-downloaded CF and the interface is completely different. Not as different in David's "The new look of Centrafuse" thread, but definitely different than the first 1.5 copy I downloaded.

    I thought maybe it was a skinning issue, but no other skins were offered with the latest version that I downloaded.

    Is this the new look?

    Everything is different though, even the way that the options pages are handled (i.e. you have to manually hit 'next' to advance through the menus, etc.)

    Like I said, I thought that this was a skinning issue so I downloaded a 1.5 skin and tried to use it. CF crashed, and it crashed hard... I still can't get it to run even after uninstalling and reinstalling. Which isn't a big deal because I was just using it in a VMWare virtual machine and not on my actual car pc.

    Were there two 1.5 releases?

    Or am I delusional?
    '03 Intensa Blue Pearl Lexus IS300

    Specs: Xenarc 700TS, Opus 150W PSU, CarCPU Case, 2.0 GHz Celeron D, DFI PS-35-BL, SB Audigy2 NX, Centrafuse 1.4

    Progress: Car PC up and running!
    To Do: Navigation, WiFi, AM/FM Radio, DVD

  2. #2
    Low Bitrate Bokky's Avatar
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Ham, Belgium
    Posts
    76
    I have downloaded it but I looks just the same as on day1 of the 1.5 release...

    Can you send the release version?
    (Main->Tools->System info)
    With my latest download it is 1.5.2130.30008

    btw... I using wmware too...
    EPIA M10K, 512MB RAM, 60GB
    [##########] 100% (since 1 March 2005)

    snowboarding.be - bokky.com

  3. #3
    Low Bitrate
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Toronto, Ontario
    Posts
    75
    Thanks for the response.

    I have many copies of CF on many different VMs now, lol...

    I definitely have 1.5.2130.30008, which is the version that I downloaded the day 1.5 was released. Just tested it out and working fine.

    I installed CF on a different VM using a brand new 1.5 download and it is still 1.5.2130.30008, as confirmed.

    I can't get into the other version of CF on a different machine... it will crash and ask me to debug so I can't check the version number. But, I still have the folder on my HDD, so I took a look at the actual executable, and it's telling me that it is version 1.0.1873.1713... which is a lot lower than 1.5.2130.30008.

    This leads me to the conclusion that I'm a complete moron. I might have had an old version kicking around. That's the problem with so many VMs.

    Sorry about that!
    '03 Intensa Blue Pearl Lexus IS300

    Specs: Xenarc 700TS, Opus 150W PSU, CarCPU Case, 2.0 GHz Celeron D, DFI PS-35-BL, SB Audigy2 NX, Centrafuse 1.4

    Progress: Car PC up and running!
    To Do: Navigation, WiFi, AM/FM Radio, DVD

  4. #4
    Low Bitrate Bokky's Avatar
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Ham, Belgium
    Posts
    76
    Quote Originally Posted by azzurro
    This leads me to the conclusion that I'm a complete moron. I might have had an old version kicking around. That's the problem with so many VMs.
    Lucky you you know yourself

    Indeed you are running a very old version which looks different and is very slow
    EPIA M10K, 512MB RAM, 60GB
    [##########] 100% (since 1 March 2005)

    snowboarding.be - bokky.com

Similar Threads

  1. Could my amp be bad or did i miss something?
    By sansoo24 in forum Car Audio
    Replies: 20
    Last Post: 03-05-2007, 02:45 AM
  2. What did I miss?
    By EBFoxbat in forum Power Supplies
    Replies: 9
    Last Post: 07-02-2004, 05:32 PM
  3. I miss *********
    By Z00L in forum Off Topic
    Replies: 5
    Last Post: 03-24-2002, 05:29 PM
  4. Don't want anyone to miss out on this deal!!!!
    By jssaggie in forum Classified Archive
    Replies: 0
    Last Post: 09-19-2001, 12:56 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •