Results 1 to 2 of 2

Thread: Centrafuse fails to initialize...

  1. #1
    Low Bitrate
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Vermont, yay.
    Posts
    84

    Centrafuse fails to initialize...

    Everything was running great til yesterday, when Centrafuse loaded the splash screen, said it was initializing, but then just got stuck. I thought it might just be taking longer than usual, but still failed to initialize after my 20 minute commute. I'm running CF 1.4 right now, but maybe I should upgrade to 1.5? Anyone else have this issue?

  2. #2
    Maximum Bitrate kbyrd's Avatar
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Northern Arizona
    Posts
    485
    You probably have this problem. There's a "beta expired" window in the background that you can't see because you probably have "always on top" set. It happened to me too.
    My worklog.
    Status: VM GTI sold, got out of the CarPC tinkering hobby, but I still think about getting back in.

Similar Threads

  1. New Release Centrafuse 1.20
    By veetid in forum Centrafuse
    Replies: 89
    Last Post: 10-10-2007, 07:12 PM
  2. Centrafuse SDK Information
    By veetid in forum CF SDK
    Replies: 24
    Last Post: 11-03-2005, 03:18 AM
  3. centrafuse and webcams.... ?
    By Tone in forum Centrafuse
    Replies: 31
    Last Post: 09-06-2005, 02:27 PM
  4. Centrafuse and Temperatue
    By Cheekz185 in forum Centrafuse
    Replies: 1
    Last Post: 06-12-2005, 02:13 AM
  5. Centrafuse Launcher (Fixes Map Movement)
    By Ninja Monkey in forum Map Monkey
    Replies: 17
    Last Post: 02-02-2005, 02:53 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •