Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 13 of 13

Thread: CF 1.5 running slow

  1. #11
    Low Bitrate Linde's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Sweden
    Posts
    88
    No it dont seems like something in the error file is causing this.
    I did erased error.log and then I tryied it for some minutes. No new errors were reported.

  2. #12
    VENDOR - Centrafuse veetid's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    5,040
    1.6 runs a lot better on the M10000's... I also have no problems with PowerDVD 6 with hardware acceleration enabled on my M10000, it plays back DVD's perfectly and also mpeg2 files...

    david
    __________________
    CENTRAFUSE http://www.centrafuse.com
    01 Jeep Cherokee Sport 4x4 Installed
    M10000/512Mb/20GB, Lilliput 7", Holux GM-210

  3. #13
    Low Bitrate Linde's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Sweden
    Posts
    88
    David: thanks for your words. I just wait then. And stop caring about this.

    I must fix my caput M2-ATX too :/ doh..

    Thanks
    Daniel
    Sweden

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. power problems while car is running..
    By TimW in forum General Hardware Discussion
    Replies: 28
    Last Post: 03-18-2006, 09:11 PM
  2. CF 1.5 - Where i can buy GPS-maps?
    By tHaHooL in forum Centrafuse
    Replies: 11
    Last Post: 12-26-2005, 12:30 AM
  3. CF 1.5 navigate me to the wrong city
    By kranze in forum CF Bug Reports
    Replies: 1
    Last Post: 11-21-2005, 11:51 PM
  4. CF 1.5 DVD not playing
    By Zboss1 in forum Centrafuse
    Replies: 11
    Last Post: 11-21-2005, 07:44 AM
  5. Making a CF card bootable
    By kpjuk in forum WinNT Based
    Replies: 16
    Last Post: 01-24-2005, 05:16 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •