Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13

Thread: Stuck on "building controls"

  1. #1
    FLAC aoLhaTer's Avatar
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Rohnert Park, CA
    Posts
    1,122

    Stuck on "building controls"

    CF hardlocked and I had to end the process manually

    After that I can no longer startup CF. Everytime it goes through its loading process but never gets past the building controls part
    I have uninstalled and reinstalled and the same thing happens

  2. #2
    Low Bitrate tC_install's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Hollywood
    Posts
    93
    Try
    1- Delete your C:\Program Files\Flux Media\Centrafuse\error.log file
    2- start centrafuse
    3- Open new error.log file.

    Let us know if you cant figure it out from there.
    ==========================================
    Scion tC 2005 with DWW-700H
    Via Eden M10000, 512MB, 100GB 5400rpm, Xp Pro

  3. #3
    Raw Wave justintime's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    2,695
    Your license might have expired? I think CF licenses were set to expire end of January. At least CF 1.4
    2002 Honda CR-V
    Carputer progress: 90% [▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ -]
    Spent so far: $1105.90


    Download the NEXUS Skin for Centrafuse
    ...or even Listen to my music

  4. #4
    FLAC aoLhaTer's Avatar
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Rohnert Park, CA
    Posts
    1,122
    Its still all ****ed up

    How do I fix this???

  5. #5
    Low Bitrate tC_install's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Hollywood
    Posts
    93
    Try looking at the error.log file.
    ==========================================
    Scion tC 2005 with DWW-700H
    Via Eden M10000, 512MB, 100GB 5400rpm, Xp Pro

  6. #6
    FLAC alti's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    NY
    Posts
    1,723
    found this thread, might be of help....

    Stops loading at Building Controls ?
    My Install

    Software:
    CFiG v1
    iGuidance Plugin for CF

    CarShell
    Working shell for a CarPC

    StopWatch
    StopWatch plugin remade for centrafuse RC1

  7. #7
    FLAC aoLhaTer's Avatar
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Rohnert Park, CA
    Posts
    1,122
    Found that as well and I loaded my desktop installation to the car and it still happens

    The error.log doesnt show anything

  8. #8
    Maximum Bitrate Frankino's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Italy
    Posts
    659
    uninstall, delete the installation folder and reinstall it..
    Peugeot 206 1.4 HDi

    Intel Mini-ITX Mainboard
    Celeron 1.2ghz
    256mb DDR-2 533
    80gig 3.5" SATA HDD
    Sb Live 5.1 w/ KXProject Drivers
    M2-ATX
    8" Lilliput TS LCD

    100% installed and working :D

  9. #9
    FLAC aoLhaTer's Avatar
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Rohnert Park, CA
    Posts
    1,122
    Quote Originally Posted by Frankino
    uninstall, delete the installation folder and reinstall it..
    As stated
    Quote Originally Posted by aoLhaTer
    I have uninstalled and reinstalled and the same thing happens

  10. #10
    Maximum Bitrate buurin's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Seattle, WA
    Posts
    463
    You can try a system restore:

    http://www.microsoft.com/windowsxp/u...emrestore.mspx

    goodluck
    B Smoov
    Project Status: 90% Complete

    Next Step: TIVO for Radio

    Ampie Case :: MII10000 Mobo :: M1-ATX PSU :: 512MB RAM :: 2.5" HD, 60GB, 5400rpm, 16MB Buffer :: DWW-700H :: Centrafuse

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Another Lilliput Problem - Stuck in Standby?
    By Tightan7369 in forum LCD/Display
    Replies: 6
    Last Post: 12-18-2005, 03:21 PM
  2. Stuck in boot screen
    By Lu Bu in forum General MP3Car Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 08-30-2005, 04:24 PM
  3. Xenarc touchscreen overlay- Stuck onto panel? mine isnt
    By live2themaxuk in forum LCD/Display
    Replies: 1
    Last Post: 12-02-2004, 10:53 AM
  4. Stuck (Frodo Newbie!)
    By OriginalNick2 in forum FrodoPlayer
    Replies: 4
    Last Post: 10-17-2004, 04:48 PM
  5. Lilliput stuck in chinese language
    By Jemmi in forum LCD/Display
    Replies: 6
    Last Post: 09-01-2004, 03:12 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •