Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13

Thread: Invalid licence centrafuse 1.6

  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    7

    Invalid licence centrafuse 1.6

    hi everyone

    Im pulling my hair out here trying to get 1.6 to work it used to work but now it just keeps coming up with invalid licence all of a sudden i dont even have the chance to put my serial in, i have removed 1.5 and manuale deleted the flux media folder but its still the same it just comes up with invalid licence straight away please help !!!!!!!!!!!!!!!!!
    It works on my desktop pc lo so i dont no why its not working !!!!

  2. #2
    Constant Bitrate
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    179
    The licence file has an expiry date since it is a beta where you had to go to the site an download the new one. Maybe that is your problem?

  3. #3
    Newbie
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    7
    i tried downloading the setup file from the website again today but still the same problem mate the version is 1.60

  4. #4
    Constant Bitrate
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    189
    Try deleting the .lic file in the Centrafuse directory and then see if it will allow you to enter a serial number.

  5. #5
    Newbie
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    7
    hi i can't find a file in the centrafuse diretory with .lic as the extension did you mean the xheo.licensing.dll if so i deleted this but still no joy

  6. #6
    Newbie
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    West, Texas
    Posts
    16
    Howdy Ladies and Gents,

    I Think I have a new one here for you. My had installed 1.6 fresh into my brand new PC and it was working fine. I used the serial that I was given from the Flux Media Site and it was a dream. Well I hooked the PC up to the network to get updates for it and then tried to run Centrafuse after the fact and all of a sudden after a month of operation it says bad serial. I uninstalled and re-installed as per all the suggestions here on the board and hand deleted the Flux Media folder and still I get invalid Serial message.........what's up? Anyone seen this happen yet? Any help would be great as I have basically fallen in love with Centrafuse as a frontend and I want to be able to use it rather then any of the others.

  7. #7
    VENDOR - Centrafuse veetid's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    5,040
    Quote Originally Posted by Halo13
    Howdy Ladies and Gents,

    I Think I have a new one here for you. My had installed 1.6 fresh into my brand new PC and it was working fine. I used the serial that I was given from the Flux Media Site and it was a dream. Well I hooked the PC up to the network to get updates for it and then tried to run Centrafuse after the fact and all of a sudden after a month of operation it says bad serial. I uninstalled and re-installed as per all the suggestions here on the board and hand deleted the Flux Media folder and still I get invalid Serial message.........what's up? Anyone seen this happen yet? Any help would be great as I have basically fallen in love with Centrafuse as a frontend and I want to be able to use it rather then any of the others.
    What all updates did you install? Did you install .NET 2.0? If so uninstall that.

    david
    __________________
    CENTRAFUSE http://www.centrafuse.com
    01 Jeep Cherokee Sport 4x4 Installed
    M10000/512Mb/20GB, Lilliput 7", Holux GM-210

  8. #8
    Lum
    Lum is offline
    Variable Bitrate Lum's Avatar
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Liverpool, England
    Posts
    334
    This happened to me yesterday.
    Turns out my BIOS battery was bad and it reset the date to 01/01/2004. The CF licencing has presumably decided that I'm trying to scam it and deleted my serial number. I can still get in (once the date is corrected) by using the "Try" button though.

    I wonder if this will still be a problem once we're on an unlimited, paid for, licence. I wouold imagine Car PC BIOS batterys die quicker due to the environment and the fact that the boards spend more time properly powered off (unlike ATX desktops, for example)

  9. #9
    Newbie
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    West, Texas
    Posts
    16

    Question

    Quote Originally Posted by veetid
    What all updates did you install? Did you install .NET 2.0? If so uninstall that.

    david
    I checked for that as it was a problem when I first installed it. .Net 2.0 was not one of the updates as I pick and choose the updates that go on my machine so I have vered away from that one. I am just lost as can be here.

  10. #10
    Newbie
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    27
    Quote Originally Posted by Lum
    This happened to me yesterday.
    Turns out my BIOS battery was bad and it reset the date to 01/01/2004. The CF licencing has presumably decided that I'm trying to scam it and deleted my serial number. I can still get in (once the date is corrected) by using the "Try" button though.

    I wonder if this will still be a problem once we're on an unlimited, paid for, licence. I wouold imagine Car PC BIOS batterys die quicker due to the environment and the fact that the boards spend more time properly powered off (unlike ATX desktops, for example)
    having exactly the same phenomenon! my 1.5 expired on april 1st (nice joke^^) and so ive uninstalled and deleted the dir. then ive installed 1.6, tried to enter the serial and then found out my system clock was reset...

    any fix for that?
    My Car-PC: Athlon XP Barton 2800+, 512 MB Ram, 60GB HDD, Radeon 9800 Pro, 7" Touchscreen MM400 :)

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. New Release Centrafuse 1.20
    By veetid in forum Centrafuse
    Replies: 89
    Last Post: 10-10-2007, 08:12 PM
  2. Centrafuse 1.6 Bugs
    By Mbai2 in forum CF Bug Reports
    Replies: 57
    Last Post: 05-10-2006, 11:30 AM
  3. Centrafuse 1.6 Released
    By veetid in forum Centrafuse
    Replies: 60
    Last Post: 04-06-2006, 01:37 PM
  4. Centrafuse SDK Information
    By veetid in forum CF SDK
    Replies: 24
    Last Post: 11-03-2005, 04:18 AM
  5. Centrafuse Launcher (Fixes Map Movement)
    By Ninja Monkey in forum Map Monkey
    Replies: 17
    Last Post: 02-02-2005, 03:53 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •