Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 27

Thread: Invalid License!?

  1. #1
    Constant Bitrate mnapoles's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Miami, Florida
    Posts
    136

    Unhappy Invalid License!?

    Ok, I know its been covered but for the life of me I cant find the thread and i have been 'ing since LAST NIGHT!

    I installed centrafuse and then realized the date on my computer was in 2002?! I changed the date and time and centrafuse refused to work. i searched a bit and found the reason why its doing this and also the solution...

    uninstall centrafuse and manually delete the media flux folder... i did that and when i reinstalled centrafuse i get the same problem of "INVALID LICENSE"

    im now playing music through media player and it SUCKS please help me bring back my Centrafuse! I miss it so!
    2003 Honda Accord EXL-V6
    *MY INSTALL THREAD*

  2. #2
    Super Moderator. If my typing sucks it's probably because I'm driving.... turbocad6's Avatar
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    NY
    Posts
    6,234
    sign up at fluxmedia, then download a valid licence.....

  3. #3
    Constant Bitrate mnapoles's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Miami, Florida
    Posts
    136
    right now its downloading the .msi file after i register.... do i run this with the current install on my computer or do i uninstall it then run the .msi file?

    after reinstalling centrafuse a couple times i do remember that it doesnt give me the option to put a serial number but i do have one now after registering on the media flux page
    2003 Honda Accord EXL-V6
    *MY INSTALL THREAD*

  4. #4
    Constant Bitrate mnapoles's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Miami, Florida
    Posts
    136
    Ok, so on my lunch break i brought out a CDR i made here at the office that had the version of centrafuse i downloaded after i registered on the page. I first un-installed centrafuse then manually delete the "flux media" directory. I reinstalled centrafuse with the .MSI file i downloaded and it never asks me for a key and when centrafuse starts it STILL gives me the "invalid license" prompt?!

    i also installed mobile impact so i can have SOMETHING in the meantime and it freezes my computer when i load a playlist!
    2003 Honda Accord EXL-V6
    *MY INSTALL THREAD*

  5. #5
    Super Moderator. If my typing sucks it's probably because I'm driving.... turbocad6's Avatar
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    NY
    Posts
    6,234
    hmm, I'm not to sure about this.... my guess is that when cf installs it does add a line in the registry to thwart removing & reinstalling to circumvent an expired licence... I think that david has in the past issued a licence file that you would stick in the cf file & replace the old one & it would work.....

    yours I'm not too sure of.... I would try to install on a different machine, run activation(type in key), then copy that licence that's generated to your car install, but this is just guesswork on my part.....

  6. #6
    Constant Bitrate mnapoles's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Miami, Florida
    Posts
    136
    I'm sure david isnt going to be thrilled about this..

    i just tried installing centrafuse on my PC at work to see if it edits the registry and i got this error...

    "You have insufficient privileges to access directory 'C:\Windows\Assembly\GAC\Xheo_Licensing'"

    I suppose this is where it installs the licensing information...

    Sorry if this was supposed to be a secret but as this is a beta you can also use it as a way to prevent it from displaying information like this if it shouldnt.

    I'm going to try to delete that directory before my next re-install attempt and see if that works... well i have to wait till my next cigarette break at work so status update in an hour.
    2003 Honda Accord EXL-V6
    *MY INSTALL THREAD*

  7. #7
    Super Moderator. If my typing sucks it's probably because I'm driving.... turbocad6's Avatar
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    NY
    Posts
    6,234
    I belive if you deleat the registry entry that cf uses, you should be able to really reinstall from scratch & get the 30 day trial agian.....

  8. #8
    Constant Bitrate mnapoles's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Miami, Florida
    Posts
    136
    thats why i was trying to install it here at work so i could find the registry setting it adds before i try in the car....

    regedit is a PIA on a 7'' screen :-( i will bring a magnifying glass from the office when i try this....
    2003 Honda Accord EXL-V6
    *MY INSTALL THREAD*

  9. #9
    Newbie
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    8

    Cool call me maestro


    Rename "centrafuse.exe.licenses.5686B00F" in your installation directory (usually C:\Program Files\Flux Media\Centrafuse) to centrafuse.exe.licenses.5686B00F_old
    Run centrafuse it will prompt you for a serial number type the serial number and you are done.

  10. #10
    VENDOR - Centrafuse veetid's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    5,040
    Quote Originally Posted by nuresh

    Rename "centrafuse.exe.licenses.5686B00F" in your installation directory (usually C:\Program Files\Flux Media\Centrafuse) to centrafuse.exe.licenses.5686B00F_old
    Run centrafuse it will prompt you for a serial number type the serial number and you are done.
    Same thing should have been accomplished by deleting the Flux Media directory before installing the new version, which is a now issue...

    This issue is resolved in future versions because 1.7 will auto properly uninstall 1.6...

    david
    __________________
    CENTRAFUSE http://www.centrafuse.com
    01 Jeep Cherokee Sport 4x4 Installed
    M10000/512Mb/20GB, Lilliput 7", Holux GM-210

Page 1 of 3 123 LastLast

Similar Threads

  1. Phoco license problem
    By tbird7 in forum PhoneControl
    Replies: 8
    Last Post: 02-16-2006, 01:43 PM
  2. License invalid after messing with date
    By Will Albers in forum Centrafuse
    Replies: 7
    Last Post: 09-28-2005, 10:35 AM
  3. MSDXM.OCX - Why oh why don't you fix that NOW?!
    By Zippy1970 in forum Media Engine
    Replies: 18
    Last Post: 02-28-2005, 04:36 PM
  4. cant change skins???
    By Hell-Stopper in forum FrodoPlayer
    Replies: 19
    Last Post: 11-05-2004, 10:10 PM
  5. Bug Reports
    By frodobaggins in forum FrodoPlayer
    Replies: 168
    Last Post: 10-16-2004, 12:25 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •